Sdu en Tax Analysts gaan partnership aan

Internationaal fiscaal nieuws, grondige analyses en commentaren op tax issues én alle internationale belastingverdragen komen nu ook beschikbaar voor fiscalisten en besluitvormers in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje.

Europese multimediale uitgever in juridische en fiscale vakinformatie, Editions Lefebvre Sarrut (ELS) en Tax Analysts, een onafhankelijke kennisorganisatie die zich bezighoudt met internationale belastingen, slaan de handen ineen door Tax Notes van Tax Analysts aan te bieden aan ELS-klanten in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje en Nederland.

Tax Notes komt in Nederland beschikbaar via ELS-dochter Sdu. Sdu is in Nederland dé multimediale vakuitgever op het gebied van juridische, fiscale en bestuurlijke vraagstukken. Klanten die nu al gebruik maken van NDFR, de online portal voor fiscaal experts, kunnen straks ook toegang krijgen tot internationaal fiscaal nieuws, grondige analyses, commentaren en goed doorzoekbare compilaties van internationale belastingverdragen. Voor klanten een mooie aanvulling op het bestaande fiscale productaanbod van Sdu.

_________________________________________________________________

Editions Lefebvre Sarrut (ELS) is Europa's leidende uitgever in juridische en fiscale vakinformatie en trainingen. De groep is in 1999 ontstaan door de fusie van Editions Législatives en Editions Francis Lefebvre. De groep is inmiddels goed vertegenwoordigd in 7 Europese landen: Frankrijk, Nederland, Spanje, België, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Duitsland.

Sdu is de Nederlandse dochter van ELS. Zij voorziet juristen, fiscalisten, beleidsmakers, handhavers en andere juridische professionals van actuele informatie over wet- en regelgeving. Sdu gelooft dat vooruitgang voor iedereen anders is. Daarom laat Sdu zich niet leiden door wat er kan, maar door wat de klanten nodig hebben. Op basis van de wensen van de klant ontwikkelt Sdu flexibele producten die hun klanten vooruit helpen.

Tax Analysts is een invloedrijke Amerikaanse kennisorganisatie die internationaal fiscaal nieuws ontwikkelt en analyseert. Meer dan 150.000 tax professionals in belastingadvies- en accountantskantoren, bedrijven, overheidsorganisaties en academici gebruiken dagelijks de fiscale content van Tax Analysts op zowel federaal, statelijk als internationaal niveau. Key producten zijn Tax Notes, Tax Notes Today, State Tax Notes, State Tax Today, Tax Notes International, en
Worldwide Tax Daily. Tax Analysts is opgericht in 1970 als een non-profit organisatie en kent een staf van meer dan 250 nationale en internationale fiscale experts.

Sdu

plaats:
Den Haag
website:
http://www.sdu.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234