Playa Hotels & Resorts dient registratieverklaring in voor voorgestelde beursgang

FAIRFAX, Virginia, 28 september 2016 /PRNewswire/ -- Playa Hotels & Resorts B.V. heeft vandaag bekendgemaakt dat het een registratieverklaring heeft ingediend op het formulier S-1 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission met betrekking tot de voorgestelde beursgang van gewone aandelen. Het aantal aandelen dat zal worden aangeboden en de prijs voor het voorgestelde aanbod, moeten nog worden vastgesteld.

Het aanbod wordt uitsluitend gedaan door middel van een prospectus. Zodra de prospectus met betrekking tot deze beursgang beschikbaar is, kan een exemplaar hiervan worden verkregen via BofA Merrill Lynch, NC1-004-03-43 200 North College Street, 3rd Floor, Charlotte, NC 28255-0001, VS, Attention: Prospectus Department, e-mail: dg.prospectus_requests@baml.com [mailto:dg.prospectus_requests@baml.com], of Deutsche Bank Securities Inc., 60 Wall Street, New York, NY 10005-2836, VS, Attention: Prospectus Group, Telefoon: +1 800 503 4611, e-mail: prospectus.CPDG@db.com [mailto:prospectus.CPDG@db.com]. Daarnaast is er tevens een kopie van de registratieverklaring beschikbaar op de website van de Securities and Exchange Commission op http://www.sec.gov [http://www.sec.gov/].

Er is een registratieverklaring met betrekking tot deze effecten ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, maar deze is nog niet van kracht. Deze effecten mogen niet worden verkocht en er mogen geen aanbiedingen worden gedaan om deze te kopen voordat de registratie van kracht is. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop, noch zal er enige verkoop van deze effecten plaatsvinden in rechtsgebieden waar een dergelijk aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijk rechtsgebied.

Over Playa Hotels & Resorts

Playa Hotels & Resorts B.V. (Playa) is een vooraanstaande eigenaar, operator en ontwikkelaar van all-inclusive resorts op toplocaties aan het strand in populaire vakantiebestemmingen in Mexico en het Caraïbisch gebied. Playa is de eigenaar van een portfolio met dertien resorts (6142 kamers) in Mexico, de Dominicaanse Republiek en Jamaica. Playa is de eigenaar en beheerder van Hyatt Zilara en Hyatt Ziva Cancun, Hyatt Ziva en Hyatt Zilara Rose Hall Jamaica, Hyatt Ziva Puerto Vallarta en Hyatt Ziva Los Cabos. Het bedrijf is tevens de eigenaar en operator van drie resorts die onder de merken van Playa, THE Royal en Gran vallen alsook vijf resorts in Mexico en de Dominicaanse Republiek die worden beheerd door een externe partij.

Contact: Kristin Delia, kdelia@playaresorts.com [mailto:kdelia@playaresorts.com]


Playa Hotels & Resorts

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234