MindTree lanceert volgende generatie van ATLAS Managed Services Platform

BANGALORE en WARREN, New Jersey, September 28, 2016 /PRNewswire/ --

Nieuwe functionaliteit biedt cliënten inzichten en transparantie in hun activiteiten 

MindTree [http://www.mindtree.com ] heeft vandaag de beschikbaarheid van de volgende generatie van ATLAS bekendgemaakt, het op output gebaseerde Managed Services Framework. Deze nieuwe generatie voegt toe aan de bestaande rijke functionaliteit en stelt gebruikers in staat om te beschikken over een ​​grotere transparantie en een holistische weergave op de interactie van hun applicatie-infrastructuur, waaronder prestatiemetingen, optimalisering en analyse.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )In haar oorspronkelijke versie is ATLAS een Managed Services Framework dat bestaat uit een reeks processen, tools, versnellers en dashboards die meer dan 100 grote ondernemingen hebben geholpen hun technologische activiteiten efficiënter uit te voeren. De afzonderlijke tools die deel uitmaken van dit framework kunnen worden gebruikt in alle Application Managed Services (AMS)-overeenkomsten, of gebundeld in een verbonden Managed Services-regeling.

Met deze verbetering is ATLAS nu een compleet door workflow aangedreven platform. Het bestaat uit toolkits die helpen bij de analyse van complexe applicatieportfolio's, het ontwerp van transitieplannen, de implementatie van oplossingsmodellen en de ontwikkeling van een gedetailleerd stappenplan voor transformatie om de klanten van Mindtree over te brengen van de huidige toestand naar best-in-class. ATLAS voorziet ook in statistieken en dashboards om de toestand van de overeenkomst en de geleverde zakelijke waarde te meten, te volgen en te rapporteren. Dit biedt realtime toegang om problemen te bekijken en de voortgang te controleren.

Subramanyan Ananthanarayanan, Vice President voor Application Managed Services van Mindtree, merkte op dat de verbeteringen aan ATLAS wijzen op een belangrijke verschuiving in de manier waarop organisaties hun applicatie-infrastructuur zien.

"Application Managed Services is altijd al een beetje een zwarte doos geweest. Klanten huurden een leverancier die zorgde voor het beheer ervan, en vaak had zelfs het interne IT-personeel niet echt een duidelijk beeld van hun werkgebied of toegang tot enige analyse rond de gegevens die opgenomen waren in hun back-end. Deze nieuwe uitbreiding van ATLAS opent de ramen en zorgt voor transparantie en bruikbare inzichten voor de klanten van Mindtree," verklaarde hij.

"De combinatie van de kracht van de beschikbare tools, zoals ATLAS, met de bewezen expertise van Mindtree in infrastructuur-, applicatie- en testplatforms, toont de voortdurende toewijding van het bedrijf aan overeenkomsten in de stijl van Managed Services voor het runnen van ondernemingen," aldus de President van Mindtree, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Scott Staples.

"Bij Mindtree zijn we van mening dat het ware transformatieve werk van de toekomst alle IT-stukken zal combineren in een naadloos platform. Uiteraard is de digitale front-end van cruciaal belang, maar zonder een solide, verbindende, toegankelijke infrastructuur maakt geen enkele mate van elegantie aan de front-end enig verschil," gaf hij te kennen.

Klik hier [http://www.mindtree.com/solutions/atlas-managed-services ] voor meer informatie over het ATLAS Managed Services-platform.

Over Mindtree   

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. Mindtree werd 'digitaal geboren' ('Born Digital') en heeft een flexibele, gezamenlijke aanpak voor het creëren van op maat gemaakte oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise in infrastructuur- en applicatiebeheer bij het optimaliseren van uw IT in een strategische troef. Of u nu wilt dat uw bedrijf gedifferentieerder wordt, zakelijke functies opnieuw dient uit te vinden of de omzetgroei moet versnellen, wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Bezoek ons ophttp://www.mindtree.com.


 
Neem voor meer informatie contact op met: 
INDIA 
Debi Senapati 
Mindtree 
+91 99805 56784 
Debi.senapati@mindtree.com 

VERENIGDE STATEN 
Andrea Dunbeck 
Matter Communications 
978-518-4555 
adunbeck@matternow.com 

EUROPA 
Imogen Nation 
Hotwire 
+4420 7608 4675 
imogen.nation@hotwirepr.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234