Japans brillenmerk OWNDAYS doet intrede in Europa: eerste winkel geopend in Nederland op 21 september 2016

- Eenvoudig prijssysteem van 98 euro tot 198 euro, inclusief montuur en lenzen; snelle verwerking in 20 minuten -TOKIO, 26 september 2016 /PRNewswire/ -- Het in Tokio gevestigde OWNDAYS CO., LTD. dat onder het merk OWNDAYS brillen fabriceert en verkoopt, heeft op 21 september 2016 haar eerste winkel in Nederland geopend. Dit is het tiende land met een detailhandelszaak van het bedrijf sinds de mondiale uitbreiding die begon in juli 2013.

(Foto: http://prw.kyodonews.jp/opn/release/201609264625/ [http://prw.kyodonews.jp/opn/release/201609264625/])

Kenmerken van OWNDAYS

1. Eenvoudig prijssysteemIn tegenstelling tot andere traditionele opticiens, waar de prijzen meestal verwarrend zijn met aparte prijzen voor monturen en verschillende soorten lenzen, heeft OWNDAYS een simpel prijssysteem dat makkelijk is te begrijpen. De prijzen, die liggen tussen 98 euro en 198 euro, staan duidelijk aangegeven op het montuur, en zijn inclusief het montuur, asferische hoge index-brillenglazen, een brillenkoker en brilpoetsdoekje. Er is geen extra toeslag voor klanten die dunnere lenzen nodig hebben voor een hogere sterkte.

2. Snelle verwerking in 20 minutenMet een winkelvoorraad van meer dan 2.000 lenzen kan OWNDAYS de bril binnen 20 minuten na de oogcontrole en betaling gereedmaken voor klant. Op deze manier krijgen klanten hun bril op dezelfde dag en besparen zo de tijd en moeite voor herhaaldelijk bezoeken aan de winkel om de bril op te halen.

3. Een breed assortiment aan stijlenOWNDAYS heeft meer dan 1.500 montuurdesigns, uiteenlopend van basic en functioneel tot stijlvol en modieus zodat klanten altijd de juiste bril vinden die past bij hun levensstijl, de juiste gelegenheid of toepassing. Met een in Japan gevestigd team van interne ontwerpers voegt het merk regelmatig nieuwe designs toe aan haar bestaande collecties zodat klanten altijd iets nieuws zien bij een bezoek aan de winkel.

WinkeldetailsDe nieuwe winkel van OWNDAYS bevindt zich in De Passage in Den Haag, een prachtige en bruisende omgeving met veel winkels en horecagelegenheden.

Winkelnaam: OWNDAYS Den HaagAdres: Winkelcentrum Passage, Spuistraat 26/Passage 59, Den HaagVloeroppervlakte: 80 vierkante meter.

Het bedrijf wil in de komende drie jaar 30 winkels openen in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.owndays.com [http://www.owndays.com/]

Over OWNDAYSOWNDAYS is een toonaangevend brillenmerk uit Japan met meer dan 170 winkels in Singapore, Taiwan, Thailand, Cambodja, de Filipijnen, Australië, Maleisië, Vietnam en Japan. Het bedrijf verkoopt meer dan 1.500.000 brillen per jaar. Het is een van de weinige bedrijven ter wereld die het SPA-bedrijfsmodel (Specialty Store Retailer of Private Label Apparel) hebben geïmplementeerd in de opticienbranche, waar het gehele proces van design tot productie tot voorraadbeheer en verkoop van binnenuit wordt gemanaged. Dit systeem stelt het bedrijf in staat om producten te blijven leveren van de hoogste kwaliteit en zo te voldoen aan de Japanse industriële normen en tegelijkertijd betaalbaar te blijven. CEO van het bedrijf is Shuji Tanaka.

Met de groei van haar wereldwijde aanwezigheid blijft OWNDAYS zichzelf uitdagen om zowel functionele als modieuze brillen te leveren. Het bedrijf streeft ernaar hét brillenmerk van keuze te zijn voor iedereen door constante innovatie en verbetering van haar systemen en diensten. Kijk voor meer informatie op www.owndays.com [http://www.owndays.com/]


OWNDAYS CO., LTD.


CONTACT: Wong Hiu Ha (Rain), OWNDAYS SINGAPORE PTE. LTD., Tel:+65-6737-0980/+65-8799-0642, E-mail: rain@owndays.co.jp


Web site: http://www.owndays.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234