Cloud Technology Partners begint met activiteiten in Europa

Nieuwe Kantoren in Londen en Amsterdam ter ondersteuning van groeiende activiteiten in EMEABOSTON en LONDEN en AMSTERDAM, 27 september 2016 /PRNewswire/ -- Cloud Technology Partners [http://www.cloudtp.com/] (CTP [http://www.cloudtp.com/]), het voornaamste clouddiensten- en softwarebedrijf voor ondernemingen die naar de cloud verhuizen, heeft vandaag aangekondigd dat het formeel is gestart met activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20110131/NE38950LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20110131/NE38950LOGO]

"Onze belangrijkste partners, waaronder Amazon Web Services (AWS), Microsoft, Google en Rackspace, groeien heel snel in EMEA," zei Bruce Coughlin, uitvoerend vicevoorzitter, Cloud Technology Partners. "Deze expansie is een weerspiegeling van de vraag naar clouddiensten in de ondernemings- en wereldwijde accounts. We zijn heel blij om te beginnen met het aanbieden van de combinatie van onze clouddiensten voor ondernemingen, digitale innovatie en beheerde diensten om onze collectieve klanten te helpen om snel en met succes naar de cloud te migreren."

De expansie van CTP in het buitenland is in lijn met de snelle groei van cloudadoptie in de hele regio. Om deze groei te ondersteunen, opent AWS een nieuwe regio in het VK die complementair is aan haar andere Europese regio's in Frankfurt, Duitsland en Dublin, Ierland. Op dit moment beheert Microsoft zes Europese Azure regio's en Google is bezig met de uitbreiding van haar clouddiensten vanuit vier Europese datacenters in Ierland, Finland, België en Nederland.

"Dit engagement is bemoedigend voor veel bedrijven die hun applicaties naar de cloud willen overbrengen," zei Bernard Drost, vicevoorzitter en uitvoerend directeur voor EMEA, Cloud Technology Partners. "We werken samen met de toonaangevende leveranciers van cloudplatforms in de wereld en nu hebben we specifieke middelen in het buitenland om de cloudadoptie van onze klanten wereldwijd te helpen versnellen."

De Europese kantoren van Cloud Technology Partners bevinden zich in New Broad Street House, 35 New Broad Street, Londen, EC2M 1NH in het VK en in Amsterdam, Nederland.

Over Cloud Technology Partners

Cloud Technology Partners [http://www.cloudtp.com/] (CTP [http://www.cloudtp.com/]) is het voornaamste clouddiensten- en softwarebedrijf voor ondernemingen die overgaan naar AWS, Google, Microsoft en andere toonaangevende cloudleveranciers. Van strategie tot activiteiten, CTP versnelt de end-to-end cloudadoptie met de beste implementatiediensten, software en intellectuele eigendom die beschikbaar zijn op de markt. Het integrale kader van CTP voor cloudadoptie en haar specifieke capaciteit in softwareontwikkeling helpen haar klanten om sneller bedrijfsresultaten te realiseren, ongeacht waar ze zich bevinden in hun cloudtransformatie. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.cloudtp.com [http://www.cloudtp.com/].

Cloud Technology Partners, cloudTP en CTP zijn geregistreerde handelsmerken van Cloud Technology Partners. Alle andere namen van bedrijven, merken en producten in dit bericht zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

PR-Contacten:Nicole GormanCloud Technology PartnersM: 508-397-0131nicole.gorman@cloudtp.com [mailto:nicole.gorman@cloudtp.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20110131/NE38950LOGO


Cloud Technology Partners


Web site: http://www.cloudtp.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234