Uitnodiging: Persbijeenkomst BDO Benchmark Ziekenhuizen 2016

Dinsdag 4 oktober 2016, 10:00 uur, Strawinskylaan 77 in Amsterdam (WTC-gebouw)

Hoe financieel gezond zijn de Nederlandse ziekenhuizen? Welke uitdagingen kunnen ze het hoofd bieden en waar liggen de knelpunten? Hoe ontwikkelen de resultaten, de eigen vermogens- en de liquiditeitsposities zich? En hoe kunnen ziekenhuizen zich wendbaarder maken in een sterk veranderend zorglandschap?

Tijdens de persbijeenkomst op 4 oktober 2016 in Amsterdam presenteert BDO Accountants & Adviseurs zijn jaarlijkse Benchmark Ziekenhuizen, waarin ziekenhuizen zijn onderworpen aan een financiële stresstest. In deze benchmark zijn alle 69 algemene Nederlandse ziekenhuizen gerangschikt op basis van hun financiële jaarverslagen van 2015. Tijdens de bijeenkomst geven wij een nadere toelichting op de door BDO verstrekte rapportcijfers en de veranderingen daarin, zodat u zelf in staat bent de betekenis daarvan te doorgronden.

Chris van den Haak, Frank van der Lee en Rob Karlas, allen partner bij BDO en respectievelijk voorzitter en leden van de branchegroep Zorg, zetten de belangrijkste financiële veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van ziekenhuiszorg op een rij. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid voor vragen en interviews.

Graag nodigen we u uit voor de persbijeenkomst van BDO op:

Dinsdag 4 oktober 2016, 10:00 uur
Locatie: Strawinskylaan 77 in Amsterdam
(Klik hier voor een routebeschrijving-http://www.triple-ace.nl/pdf/route_nl.pdf-)

Programma
10:00 uur - 10:10 uur Welkomstwoord
10:10 uur - 11:00 uur Presentatie en toelichting cijfers alsmede visie op de ontwikkelingen in de zorgsector
Vanaf 11:00 uur Vragenronde, gelegenheid voor 1-op-1 interviews, lunch

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de persbijeenkomst door een reply te sturen naar bdo@sterkwerk.nl.

Sterk Werk Communicatie B.V.

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234