Boost verwerft prestigieuze officiële emoji® licentie

CHAM, Zwitserland, September 27, 2016 /PRNewswire/ --Dagelijks worden 6 miljard iconen gebruikt. Iedereen kent ze, iedereen is er dol op. Boost Group gaat een spannende samenwerking aan met de emoji onderneming om het officiële emoji(R) merk en de populaire hoge resolutie-iconen te vermarkten.
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160927/412212 )

De komende jaren gaat Boost Group collectibles concepten op maat ontwerpen en produceren voor de detailhandel gebaseerd op de handelsmerken en auteursrechten van de emoji onderneming in West-Europa, Oost-Europa, Zuid-Europa en Rusland. Boost Group richt zich op de productie van klassieke- en collectibles promoties, en bouwt daarmee voort op op de geweldige impact van de Minion campagnes voor Carrefour in Spanje en Frankrijk, die succesvol gelanceerd werden in 2015 en dit jaar bekroond zijn met de Internationale Loyalty Award in Londen.
Het huidige portfolio van de emoji company omvat bijna 4000 iconen, die speciaal ontwikkeld zijn voor licentieactiviteiten. Het officiële emoji(R) merk is wereldwijd bekend en gevestigd. De iconen worden ingezet door de meest gerenommeerde licentiepartners uit diverse sectoren en gebruikt op het gebied van merchandising en promoties, voor programma's ten behoeve van klantenbehoud en voor reclame doeleinden.
"Boost Group is trots op deze nieuwste licentie. Er is geen betere manier om jezelf uit te drukken dan met het gebruik van emoji's omdat ze gewoon een positieve sfeer oproepen. Onze marketing en creatieve teams zijn al druk bezig zijn om leuke en spannende concepten, spelletjes en digitale oplossingen te ontwikkelen", meldt Mario Schwegler, CEO van Boost Group. En verder: "We bieden onze klanten in Europa nu 360degree(s) emoji(R) promotionele concepten om shoppers te activeren, omzet te laten stijgen en het gemiddelde aankoopbedrag te verhogen."
"We kijken uit naar de samenwerking met Boost Group, die bekend is vanwege zijn ervaring met het ontwikkelen van fantastische loyaliteitsprogramma's. Samen willen we het officiële emoji(R) merk op de kaart zetten voor diverse directe digitale en fysieke rewards programma's in de komende jaren. Voor onze partners is duurzaamheid heel belangrijk en het officiële emoji(R) merk voldoet aan alle eisen om langdurig plezier en succes te bieden. "We verheugen ons al op de eerste introductie", vertelt Marco Hüsges, CEO van de emoji company.
Meer over de projecten van Boost: http://www.boostgroup.eu/cases-eng
Kijk naar de emoji clip: https://youtu.be/ESJOiHvZMsA
Meer informatie over Boost one-stop-shopping is te vinden op: http://www.boostgroup.nl  
Voor meer informatie, ga naar http://www.emoji-company.com  
Contactpersoon:  Laura Mattiucci - Marketing Manager - laura.mattiucci@boostgroup.ch - T: +41 58 201 94 47    


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160927/412212


Boost Group

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234