Nederland in de ban van de EuroMillions-loterij

AMSTERDAM, September 27, 2016 /PRNewswire/ --

EuroMillions SuperTrekking biedt vrijdag een jackpot van EUR130 miljoen

In België, het Verenigd Koninkrijk en Oostenrijk staan deze week lange rijen voor de winkels, want de EuroMillions, de grootste loterij in Europa, organiseert a.s. vrijdag een gigantische SuperTrekking. De jackpot is enorm: EUR130 miljoen - een prijs van een dusdanig hoog niveau dat het het aanbod van de Nederlandse loterijen doet verbleken. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer Nederlanders het EuroMillions-virus te pakken krijgen. Zij voegen zich bij de honderdduizenden landgenoten die al sinds 2002 trouw online meespelen in de EuroMillions via theLotter [https://www.thelotter.com/nl/loterij-loten/euromil... ] .

Het Britse bedrijf theLotter krijgt momenteel veel aandacht in de vaderlandse media vanwege de koeriersdienst die het biedt voor officiële papieren loten voor gelicentieerde loterijen in Europa en de Verenigde Staten en de vele winnaars van over de hele wereld [https://www.thelotter.com/nl/loterij-winnaars/?utm... ] die gebruikmaken van de site. Zo won eind vorig jaar een man uit Baghdad EUR6 miljoen in een staatsloterij in de V.S via de site. Eerder dit jaar wonnen ook een Franstalige Canadees en een gepensioneerde man uit Centraal Amerika elk $1 miljoen in de Verenigde Staten en recentelijk streek een taxichauffeur uit Moskou de jackpot op - ditmaal in de Oostenrijkse lotto.

De verkoop van loten op theLotter.com [https://www.thelotter.com/nl/?utm_source=Press_Rel... ] in Nederland groeit gestaag. Nederlanders kunnen via de site al een EuroMillions-lot bestellen voor EUR15. Voor dat bedrag wordt er door een koerier van theLotter een papieren lot gekocht in Spanje, Oostenrijk, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk met drie rijen met getallen - getallen die de klant desgewenst zelf kan specificeren. Het papieren lot wordt vervolgens gescand en opgeslagen in een kluis. De scan is alleen door de klant zelf te zien op de beveiligde website van theLotter. theLotter heeft ook loten in de verkoop met meer dan drie rijen, biedt kansverhogende groepspel-opties en scherp geprijsde bundels.

Wat voor een lot een speler ook koopt, als vrijdagavond na de trekking in Parijs blijkt dat een Nederlandse speler de juiste cijfercombinatie heeft, dan kan de winnaar zijn of haar prijs hoogstpersoonlijk ophalen - geheel belastingvrij en zonder enige commissie!
De spanning stijgt en Nederland is in de ban! Nu is het alleen nog wachten op de EuroMillions-trekking om EUR130 miljoen [https://www.thelotter.com/nl/euromillions-supertre... ] op vrijdagavond 30 september 2016 om 20:45 uur.

The Lotter Media Team
Tel: +44-20-3150-0476  
Email: media@thelotter.com

 


 theLotter

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234