Qlippie viert internationaal debuut tijdens Photokina

KEULEN, Duitsland, 26 september 2016 /PRNewswire/ -- Op 14 september werd Qlippie, de personaliseerbare HD-camera, in de schijnwerpers gezet tijdens zijn debuut op de Photokina 2016, de toonaangevende beurs voor professionals en consumenten op het gebied van beeld.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160922/410760 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160922/410760]

Nu dat Facebook livestreams mogelijk maakt en Periscope bijna twee jaar bestaat, is er officieel een nieuwe tijd aangebroken: livevideo is hoe mensen nu mediacontent willen delen. Tencent is een van de grootste internetbedrijven ter wereld en bereidt zich voor op de 2e generatie Qlippie, een draagbare camera die is voorzien van technologie voor livestreaming. Qlippie Live wordt de meest compacte, draagbare en stijlvolle HD-camera die livestreaming ondersteunt naar sociale platforms zoals Facebook en Twitter.

Jonathan Wong, algemeen directeur van Tencent User Experience, ziet de rol van Tencent als een internetservice die gebruikers het gemak biedt de kostbare momenten uit het leven wanneer en waar dan ook te delen. Met de innovatieve Qlippie kunnen gebruikers de kleine camera gewoon op hun kleding of tas klemmen. Zo hoeven ze de camera niet vast te houden en hebben ze beide handen vrij. Gebruikers kunnen gewoon hun ding doen en tegelijkertijd momenten uit hun leven uitzenden zodat familie en vrienden over de hele wereld kunnen meekijken. Hoe leuk is het dat een jonge persoon met een Qlippie een liveshow kan produceren voor een publiek van duizenden mensen, populair kan worden en deel kan gaan uitmaken van ons dagelijks leven.

Chinese bedrijven spelen tegenwoordig een grote rol tussen de duizenden merken die aanwezig zijn tijdens Photokina, niet alleen dankzij de aantrekkelijke prijzen die ze bieden, maar ook vanwege hun strategie van snelle innovatie in productervaringen. Qlippie is daar een uitstekend voorbeeld van en is nu overal ter wereld verkrijgbaar.

Binnenkort komt er meer nieuws over de introductie van Qlippie Live op het wereldpodium.Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160922/410760


Qlippie


CONTACT: Tristan Zhou, +86 13267225207, support@qlippie.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234