Meet&Dance: groots muziek- en dansfeest in Den Bosch

Den Bosch - Met een groot muziek- en dansfeest in de Brabanthallen van Den Bosch zet Meet&Dance op 6 november dansen weer op de kaart. De organisatie wil met dit event de ouderwetse gezelligheid en de eenvoud van het leggen van persoonlijke contacten terugbrengen en laten zien dat muziek en samen dansen de allerfijnste sociale bezigheid is en -juist in dit digitale tijdperk - nog steeds dé ideale manier is om op ongedwongen en authentieke wijze nieuwe mensen te ontmoeten. Daarom is iedereen, jong en oud, paren en singles, vrienden en vriendinnen van harte welkom op 6 november in Den Bosch.
Maar liefst twintig bekende orkesten, artiesten én nog eens DJ's verzorgen op 6 november in vijf area's van de Brabanthallen het gezelligste muziek-en dansfeest ooit in Nederland gehouden.

Een feest van herkenning, zo mag de setup van dit spektakel gerust genoemd worden. Zo komt o.a. de swingende cast van de musical Mama Mia uit Londen voorbij. Zij verzorgen een heerlijk nostalgische ABBA show zoals je die alleen nog in het Londen's West-end kunt beleven. Verder komen ook de Time Bandits voorbij, Massade, tangolegende Carel Kraayenhof, Peter Koelewijn mét zijn Rockets, Conny Vink, the Red Strats en wie kent ze niet; the Driftin'Five. Ook voor de Salsa-en Latinliefhebbers staan er orkesten van formaat zoals Orquesta Salsabor en Orquesta Poder Latino. River Aa Bigband, het Nederlands Dansorkest, Casey's Bigband, Birdie Seven, Bigband Enterprise, funkgroep Chicken George en de Volendamse feestband La Stampa maken het feest compleet.

Stilzitten hoeft niet want je kunt overal een dansje maken, een drankje drinken of een hapje eten. Voor de bezoekers die per trein komen rijden van het Centraal Station én station Oost gratis pendelbussen van en naar de Brabanthallen.
En het was natuurlijk altijd al dé manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Er wordt immers nog overal volop gedanst maar je moet het maar net even weten. Daarom wordt er tijdens dit muzikale feest ook een agenda van 500 gezellige, vrijblijvende dansgelegenheden in geheel Nederland gepresenteerd. Een dagje uit, goed voor de gezondheid, voor sociale vaardigheden, beter dan blind dates of datingssites.

www.meetanddance.nl
www.facebook.com/meetanddance

Geplaatst in:

Meer informatie:
Meet&Dance 6 november 2016 Brabanthallen Den Bosch 15.00 -22.00 uur
voorverkoop per internet 20 euro, aan de kassa 27,50

Noot voor de redactie:

Meer informatie:info@meetanddance.nl
Arnold Verhoeven 0652590190

Meet&Dance

plaats:
Den Bosch
website:
http://www.meetanddance.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234