Sprakeloos: Zeven moeders over hun zwijgende kind

Auteur Elzi de Voogd is moeder van Sybe, die als gevolg van zijn verstandelijke beperking niet kan praten. Zij bezocht zeven moeders van een niet-sprekend kind en zag de liefde, toewijding, strijdlust en kracht waarmee zij obstakels tegemoet treden.
Dit boek verschijnt op 6 oktober 2016. U kunt de boekpresentatie bijwonen die in Gouda plaatsvindt.

Dit boek is niet alleen een feest van herkenning voor ouders met een zorgintensief kind, maar bevat ook waardevolle lessen en tips voor iedereen om deze gezinnen heen.
De portretten van deze kinderen worden ondersteund door prachtige zwart-wit foto's van fotograaf Bram Lubbers. Daarmee komt in dit boek ook in de vormgeving tot uiting dat lang niet alles gezegd kan worden met woorden alleen.

Op donderdagavond 6 oktober wordt dit unieke boek gepresenteerd in Hogeschool de Driestar, Burgemeester Jamessingel 2 te Gouda. Inloop: 19.00 uur. Tijdens deze avond geeft de auteur na de officiële overhandiging van het eerste exemplaar een persoonlijke terugblik op het schrijven van het boek.
Daarnaast zal Hans van Balkom, bijzonder hoogleraar Ondersteunde Communicatie voor mensen met een meervoudige beperking, een lezing verzorgen waarin hij ingaat op de mogelijkheden om te communiceren met kinderen die het verbale taalvermogen missen.

Wij hopen op uw aanwezigheid. Voor een goede voorbereiding van de avond is opgave niet noodzakelijk, maar wel gewenst. U kunt dat doen door voor dinsdag 4 oktober een e-mail te sturen naar info@debanier.nl, voorzien van uw naam en het aantal personen.

Geplaatst in:

Stichting Milo: Wegbereiders in communicatie

plaats:
Houten

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234