PensionMonkz start met 'pensioen-probleem-oplos-bedrijf'

PensionMonkz is een nieuwe dienstverlening gestart: een 'pensioen-probleem-oplos-bedrijf', dat zich specifiek richt op de uitdagingen die de pensioensector, de pensioenuitvoerders en de pensioenverzekeraars vandaag de dag ervaren.

Door een combinatie van zelfstandige consultants met langjarige ervaring en het, indien gewenst, inzetten van 2.0 ICT-systemen, zijn wij, in staat om de gewenste transformatie te realiseren op basis van de volgende uitgangspunten:

o Vastomlijnde, korte projecten;
o Vaste projectprijs, slechts afhankelijk van het resultaat;
o Eventueel benodigde ICT altijd o.b.v. een SaaS-prijs.

"Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere adviesbureaus is, dat PensionMonkz zich zuiver en alleen op het Tweede Pijler Pensioendomein richt. We werken met een dedicated projectteam van ervaren professionals en kunnen indien gewenst met specifieke pensioen ICT aan de slag. We vertrekken pas als het project opgeleverd is, We Solve & GO! Verder gaan we een resultaatverplichting met de opdrachtgever aan. En als laatste bieden we een bonus-malus regeling aan.", aldus Jeroen de Vries (partner).

"We hebben zowel verschillende (pensioen)disciplines als verschillende 2.0 (pensioen)ICT-systemen in huis waardoor we een concrete oplossing bieden voor uiteenlopende problemen. Resultaat is dat we snel en doelgericht toegevoegde waarde leveren binnen het Tweede Pijler Pensioendomein.", aldus Evert Oosterhuis (partner).

Zowel geïnteresseerde opdrachtgevers als pensioenprofessionals kunnen voor meer informatie terecht op: www.pensionmonkz.nl.

Geplaatst in:

PensionMonkz

plaats:
Woerden

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234