De derde China International Silver Industry Exhibition opent in november

Jaarlijks topevenement van de seniorenindustrieGUANGZHOU, China, 23 september 2016 /PRNewswire/ -- Van 11 tot en met 13 november 2016 wordt de derde China International Silver Industry Exhibition (SIC) gehouden in de Guangzhou Poly World Trade Center Expo. Deze expositie op het gebied van ouderenzorg ontvangt meer dan 350 mondiale merken en presenteert sectoren zoals revalidatiediensten, intelligente ouderenzorg, leeftijdsvriendelijke gebouwen, gezond leven, dagelijkse levensbehoeften voor ouderen, en pensioendiensten. Naar schatting zullen er meer dan 50.000 professionele afnemers aanwezig zijn.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160914/407476 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160914/407476]

Een mondiale bijeenkomst biedt ongekende mogelijkheden De derde SIC, ondersteund door de Japan External Trade Organization (JETRO), het Australische Consulaat, UK Trade and Investment, het Franse Consulaat, en andere consulaten en commerciële advieskantoren, zal optreden als gastheer voor meer dan honderd merken uit Japan, Australië, Taiwan, Hongkong, Duitsland, Frankrijk en meer. Zo zal het Japanse Paviljoen bijvoorbeeld meer dan 40 toonaangevende merken presenteren, waaronder TOTO, Paramount Bed, Shiga-SH, Anjoy, Erecta, NAKA, TacaoF en Aiphone. Meer dan 20 gerenommeerde Australische bedrijven presenteren hun geavanceerde thuisverplegings- en gezondheidsdiensten plus hun gezondheidsconsultatiediensten en -systemen. Taiwan neemt meer dan 30 gerenommeerde merken en bedrijven mee, zoals Huijia, Bedding World, Jet Crown, en Nam Liong.

Vijf expositieruimten etaleren eersteklas merknamen De 30.000 m(2)( )expositieruimte van SIC is verdeeld in vijf thematische expositieruimten: de Internationale Zone, Barrièrevrije wonen, Revalidatiediensten, Slimme Ouderenzorg, en Gezond Leven. De Barrièrevrije wonen-ruimte presenteert geavanceerde meubels, bouwmaterialen, badkamerartikelen, merken op het gebied van architectonisch ontwerpen, producten, digitale technologie en ontwerpoplossingen voor ouderen. De ruimte Revalidatiediensten etaleert hoogwaardige veiligheidsproducten en -diensten voor ouderen, waaronder bekende merken als Da Fukang, Shidao en Guangdong Prosthetic Rehabilitation Center. De Slimme Ouderenzorg-ruimte presenteert het nieuwe concept "Internet + Slim Wonen voor Ouderen" met eersteklas gezondheidszorgmanagementsystemen, draagbare gezondheidsapparaten, slimme thuistechnologie en -producten. De Gezond Leven-ruimte etaleert het wereldwijde streven naar en begrip van een gezonde levensstijl, waaronder gezondheidszorg en vrijetijds-, toeristische en culturele diensten voor ouderen.

Conferentie Forum geeft inzicht in herstructurering van de sector Op de derde SIC zal het China International Silver Industry Conferentie Forum 2016 worden gehouden. Het centrale thema is innovaties en doorbraken in de hervorming aan de aanbodzijde van de branche. In totaal zullen er 20 bijeenkomsten worden gehouden, waaronder de plenaire, parallelle en speciale bijeenkomsten. Daarnaast zullen er zakelijke netwerkbijeenkomsten plaatsvinden toekomstgerichte inzichten bieden over hervormingen, woningbouw en huisvesting voor ouderen, overzeese best practices op het gebied van ouderenzorg, en innovaties in professionele training. Naar verwachting zullen er meer dan 10.000 vertegenwoordigers deelnemen.

Hoogtepunten van het Forum zijn onder meer het China-Japan Silver Industry Seminar, georganiseerd in samenwerking met JETRO, voor exclusieve netwerkmogelijkheden voor exposanten en Japanse bedrijven. Het China- Australië Pensioenforum, gezamenlijk georganiseerd met de Australian Trade Commission zal nieuwe ontwikkelingen, beleid en trends interpreteren in de ouderensector van de twee landen. Daarnaast zullen er een-op-een-aanbestedingssessies zijn om gerenommeerde vastgoedontwikkelaars en winkelketens samen te brengen met leveranciers en distributeurs om op een zeer effectieve, snelle en directe manier zaken te kunnen doen.

Preregistratie voor SIC is inmiddels van start gegaan op de officiële website www.silverindustry.cn/en [http://www.silverindustry.cn/en] waar bezoekers een unieke barcode kunnen verkrijgen voor snelle toegang tot expositieruimten. Bezoekers die kiezen voor preregistratie met voorrang ontvangen hun bezoekerspas per post van de organisator, FOC. Preregistratie voor 4 november geeft bezoekers recht op gratis tickets voor forumsessies en andere exclusieve privileges - dit evenement is werkelijk het wachten waard!

Contact:

Ms. Xia Lingxu Tel: +86 (0)20 89899600 / +86 13570451966 E-mail: xialingxu@polycn.com [mailto:xialingxu@polycn.com]Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160914/407476


Guangzhou Poly Jinhan Exhibition Company Limited


Web site: http://www.silverindustry.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234