SolPad(TM): Dit is de toekomst van duurzame gepersonaliseerde energie

SolPad, het eerste en enige geïntegreerde zonnepaneel ter wereld zorgt voor een enorme sprong voorwaarts in persoonlijke energielevering en is erop gericht het gebruik van duurzame energie voor het grote publiek op een speelse wijze aan te bieden.MOUNTAIN VIEW, Californië, 22 september 2016 /PRNewswire/ -- SunCulture Solar Inc. kondigt de lancering aan van SolPad(TM), een nieuwe reeks revolutionaire energieproducten die zijn ontworpen als de meest geavanceerde geïntegreerde zonne-energieproducten ter wereld voor thuis of buiten het elektriciteitsnet.

Ervaar hier het interactieve Multimedia persbericht: https://www.multivu.com/players/English/7930451-sunculture-solar-solpad-energy [https://www.multivu.com/players/English/7930451-sunculture-solar-solpad-energy]

Het geïntegreerde zonnepaneel van SolPad maakt gebruik van een combinatie van gepatenteerde technologieën in één prachtig apparaat, met revolutionaire batterij-opslag, een innovatief omvormersysteem en intelligente software die interactie en contact aangaat met de gebruiker, voor een ongeëvenaarde persoonlijke energie-ervaring waarmee energiedistributie, -levering en -gebruik kinderspel worden.

SolPad is de eerste, volledig geïntegreerde oplossing voor zonne-energie die is ontwikkeld voor het moderne slimme huis en wereldburgers die op duurzaamheid gericht zijn.

Ga naar www.solpad.com [http://www.solpad.com/] voor meer informatie over SolPad en SolPad Home.

"SolPad zorgt voor een revolutie in persoonlijke energie door duurzame zonne-energieopslag voor slimme huisomgevingen samen te brengen in één eenvoudig, prachtig en geïntegreerd apparaat", zei Christoper Estes, CEO en Chief Product Architect van SolPad. "SolPad zorgt er ook voor dat zonne-energie toegankelijker wordt voor het merendeel van de wereldbevolking en de groeiende energiebehoeften van deze bevolking, zonder de kosten van het opbouwen van een dure netwerkinfrastructuur. Met onze revolutionaire componentverkleining en integratie hebben wij zonne-energie getransformeerd, net zoals de smartphone zorgde voor een revolutie in de persoonlijke computerbranche, waarbij meerdere onderdelen zijn samengevoegd in één enkel apparaat dat veel goedkoper, krachtiger en eenvoudiger te gebruiken is dan conventionele systemen."

SolPad Home (TM): Een ongeëvenaarde duurzame energie-oplossing

SolPad Home(TM) is de ultieme duurzame energie-oplossing voor het opwekken van energie voor een volledig huis met schone zonnekracht. Huiseigenaren hebben zo een ongekende hoeveelheid controle over hun energieopwekking, -opslag en -gebruik. Alhoewel SolPad Home ontworpen is als een schitterende zonne-oplossing voor het dak, is het veel meer dan alleen een zonnepaneel.

Elk paneel van SolPad Home is eigenlijk een computer voor slimme energie op uw dak, waarbij elk apparaat een eigen energiecentrale is die volledig onafhankelijk kan werken. Huiseigenaren kunnen beginnen met één SolPad en eenvoudig meer toevoegen met een minimale installatietijd.

SolPad Home-panelen slaan zowel zonne- als netwerkenergie op met nieuwe solid-state batterijtechnolgie. Deze batterijtechnologie is duidelijk veiliger dan standaard lithium-ion-batterijen. Ze hebben een groter termperatuurbereik en een langere levensduur. Ieder apparaat van SolPad heeft een eigen 'micro-opslag voor zonne-energie', of een ingebouwde batterij-opslag op paneelniveau en het solid-state laag-voltage batterij-ontwerp is geoptimaliseerd voor veilig gebruik op het dak.

De flexgrid(TM) omvormer van SolPad Home heeft een volledig uniek en intelligent ontwerp dat flexibel genoeg is voor de vele verschillende energie-omgevingen die vandaag de dag bestaan. De flexgrid omvormer is ontworpen voor een naadloze integratie met ingebouwde solid-state "micro-opslag voor zonne-energie", en met deze innovatieve combinatie kan SolPad werken met een elektrisch geoptimaliseerde energie-efficiëntie.

De flexigrid omvormer van SolPad kan automatisch zien wanneer deze zich op moet laden met zonne-energie, of van het lokale energienet, waarbij het zich aanpast aan bewolkte of regenachtige dagen, en veranderende lokale energietarieven. Tijdens de duurdere uren overdag schakelt SolPad Home over naar de opgeslagen energie op de batterij, waarna het terugschakelt naar het energienet bij lage nachttarieven. FlexGrid merkt ook op wanneer er een elektriciteitsstoring is en schakelt de verbinding met het netwerk op die momenten veilig uit. Wanneer SolPad van het energienetwerk is afgekoppeld vormt het automatisch een persoonlijk micro-netwerk op zonne-energie, dat stroom blijft leveren aan specifieke lichtpunten en apparaten.

Het SolPad Home Connect(TM) systeem is de meest innovatie interface voor energielevering van uw dakpanelen door uw huis. Connect is een draadloos systeem dat twee of meer SolPad Home-panelen samen op uw dak verbindt, waarbij de noodzaak voor een ingewikkelde bekabeling of bedrading volledig wordt weggenomen. De installatie wordt zo veel eenvoudiger en goedkoper.

SolPad Home zorgt voor een combinatie van elementen uit de zonne-energie en de slimme huisomgeving, die van oorsprong altijd apart zijn aangeschaft en geïnstalleerd. Als gevolg van de integratie en eliminatie van onderdelen, worden met het volledige geïntegreerde productontwerp de totale opslagkosten van geïnstalleerde (zonne-)energie met meer dan 50% teruggebracht in vergelijking met andere bestaande producten.

"Arbeidskosten en bijkomende technische kosten zijn de lastigste problemen bij geïntegreerde zonnesystemen en opslag wanneer het gaat over software. SolPad heeft geweldig gepresteerd bij het ontdekken van nieuwe technologieën en bij het inpakken hiervan op een manier die zowel voor de consument als de installateur gunstig is", ze Barry Cinnamon, CEO van Spice Solar, die al lange tijd actief is als installateur in de zonne-energiebranche.

SolControl(TM): Zonne-energie, op een speelse manier

SolPad Home is sterk in de duurzame slimme huisomgeving met een energie-beheerplatform voor de zogenoemde internet of things (IoT), onder de naam SolControl(TM). SolControl is de enige hardware- en software-oplossing waarin opwekking van zonne-energie en opslag worden geïntegreerd met geautomatiseerd energiebeheer. De aantrekkelijke en interactieve gebruikersinterface laat huiseigenaren zien wanneer en hoe zij energie verbruiken. Kostenbesparende functies worden gepresenteerd in een speelse en eenvoudig te gebruiken app voor de smartphone. SolControl helpt ook energie te besparen door zelf gebruiksgewoonten te leren en intuïtief suggesties te geven om het energieverbruik verder te optimaliseren.

Met SolControl kan iedereen de verdeling en levering van eigen zonne-energie naar individuele apparaten, kamers of het hele huis beheren en controleren, en dit is een volledig nieuwe functie.

SolControl zorgt voor een leuke en interessante gepersonaliseerde ervaring op het gebied van energie, die volledig uniek is en die zorgt voor een nieuw schaalbaar productecosysteem, dat samenwerkt met smartphones, tablets en desktop-computers. Nu kunnen gebruikers van over de hele wereld altijd in contact staan met hun energie.

SolPad: Persoonlijke kracht, overal ter wereld

SolPad is het dunste, lichtste en krachtigste, volledig geïntegreerde IoT zonnepaneel-apparaat ter wereld, waarmee een enorme stap vooruit wordt gezet in persoonlijke zonne-energie. Als op zichzelf staand apparaat vormt SolPad een naadloze integratie met de energie-omgeving van uw huis, maar het kan ook buitenshuis voor toepassing buiten het energienetwerk, bij recreationele of humanitaire toepassingen worden gebruikt.

Het ontwerp van SolPad maakt gebruik van een unieke behuizing waarbinnen de aanmaak en opslag van zonne-energie en de communicatie samen als een volledig geïntegreerd product functioneren. SolPad heeft twee universele uitgangen met zuivere sinus wisselstroom van netvoedingskwaliteit. Hierin zitten drie snel opladende USB-poorten voor onbeperkt opladen van smarthpones in direct zonlicht. Wanneer u meer elektriciteit nodig heeft voegt u meer energie toe: Een standaard IEC-elektriciteitsaansluiting verbindt twee of meer panelen. SolPad heeft dezelfde "flexgrid" omzettertechnologie als in SolPad Home, en daarom is het vergroten van de aanwezige netvoeding even eenvoudig als het koppelen van twee of meer panelen.

Het integreren van SolPad bij u thuis is net zo eenvoudig als het koppelen van de SolPad aan een van de buitenstopcontacten bij u thuis. Wanneer deze verbonden is, levert de SolPad zonne-energie aan uw huis. SolPad maakt gebruik van hardware en software van SolControl, waarmee u specifiek aan kunt geven wanneer u welke apparaten op opgeslagen zonne-energie wilt laten werken, bv. een koffiezetapparaat, tv of lampen. SolControl heeft ook een ingebouwde automatiseringstechnologie voor geautomatiseerd beheer van energie thuis, waarbij u volledige controle heeft over uw zonne-energie, samen met een elegante en efficiënte manier om zonne-energie toe te voegen aan een huis of appartement.

Achter de eenvoudig te gebruiken interface van SolPad zit een geraffineerde technologie met vele intelligente onderdelen die zijn bedoeld om uw persoonlijke energie-ervaring te verbeteren en te personaliseren. SolPad is een zonnepaneel dat direct met u communiceert. SolPad is leuk, aantrekkelijk en behulpzaam, en geeft u nuttige informatie, zoals de hoeveelheid energie die u opwekt en verbruikt, en u krijgt ook een herinnering wanneer u bepaalde dingen uit kunt zetten. Een sprekend digitaal kompas helpt u bij het positioneren van SolPad, zodat u door de dag heen een maximale hoeveelheid zonne-energie kunt opwekken. Met ingebouwde tik-herkenningstechnologie kunt u overal op SolPad tikken om snel nieuwe informatie te krijgen over uw persoonlijke energieverbruik.

Een van de meest revolutionaire onderdelen van SolPad is dat het ook fungeert als een krachtige hotspot voor internet. Zo beschikken consumenten over energie en internet op één plek. Deze eigenschap is met name waardevol in ontwikkelingslanden, waar zowel energie als het internet niet overal aanwezig zijn.

SolPad voldoet aan de energiebehoeften van elke situatie, of dit nu gaat om recreatie buiten, noodstroom of een kleiner huis of appartement. SolPad kan een eigen zelfstandig micro-netwerk aanmaken en stroom leveren aan campers, boten en bouwwerkplaatsen.

Voor ontwikkelingslanden kan SolPad zorgen voor stroom op plekken waar er geen netstroom bestaat. Er zijn miljarden mensen die geen toegang hebben tot het elektriciteitsnet of internet. SolPad kan mensen over de hele wereld helpen en een blijvende positieve impact maken voor toekomstige generaties in ontwikkelingslanden.

SunCulture Solar selecteert momenteel haar productiepartners voor SolPad en SolPad Home, en zal SolPad in de tweede helft van 2017 op de markt brengen. De data en prijzen voor de productvrijgave zullen ter beschikking komen wanneer de productieplanning is afgerond.

Voor meer informatie over de volledige productlijn van SolPad, voor het ontvangen van e-mails over de uiteindelijke prijzen en beschikbaarheid, of om u op te geven voor de pilot in Californië, gaat u naar www.SolPad.com [http://www.solpad.com/]. Investeerders kunnen contact opnemen met investors@solpad.com [mailto:investors@solpad.com]. Indien u installateur of wederverkoper van SolPad wilt worden, neemt u contact op met partners@solpad.com [mailto:partners@solpad.com].

Over SunCulture Solar Inc.

SunCulture Solar werd opgericht in 2012 en is de ontwerper en producent van de SolPad-reeks voor persoonlijke energieproducten. Met SolPad is het altijd onze missie geweest om het conventionele duurzame energielandschap te vernieuwen door de levering van de eerste, 100% geïntegreerde, gebruiksvriendelijke zonne-energieproducten voor de beste, krachtigste en meest kosteneffectieve groene energieoplossingen voor een duurzaam slim huis en energie-omgevingen buiten het netwerk. De SolPad-producten zijn ontworpen om consumenten de touwtjes in handen te laten nemen, waarbij zij kunnen kiezen voor een schone energietoevoer, om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. SunCulture Solar Inc. heeft haar hoofdkantoor in Mountain View, Californië. Ontvang als eerste informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de SolPad via facebook.com/SolPadEnergy [http://facebook.com/FolPadEnergy], op Twitter @SolPadEnergy en Instagram @SolPadEnergy. Ga naar www.SolPad.com [http://www.solpad.com/] voor meer informatie over de producten.


SunCulture Solar Inc.


CONTACT: CONTACTPERSOON: Tor Valenza, Impress Labs for SunCulture SolarInc., tor@solpad.com, (415) 275-0967


Web site: https://www.multivu.com/players/English/7930451-sunculture-solar-solpad-energy/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234