PeerNova werkt samen met State Street aan een prototype voor het traceren van de herkomst van kapitaal met blockchain-technologie

Met het nieuwe programma wordt verzocht de rapportage van prestaties te verbeteren met onveranderlijkheid, controleerbaarheid en veiligheidSAN JOSE, Californië en BOSTON, 20 september, 2016 /PRNewswire/ -- PeerNova, Inc. kondigde vandaag aan dat het een programma ontwikkelt met behulp van haar platform, Cuneiform, dat is ontworpen om vermogens- en transactiegebaseerde tracering voor investeringen met State Street te verbeteren. Cuneiform is een Big Data-platform dat is bedoeld ter ondersteuning van de snelheid en schaal die vereist wordt door grote financiële instellingen voor de rapportage van prestaties, terwijl belangrijke eigenschappen van blockchain-technologie worden opgenomen: onveranderlijkheid, controleerbaarheid en veiligheid.

Met behulp van Cuneiform wordt een trial-programma ontworpen om de fondsenstroom nauwkeuriger te traceren, waardoor State Street kan beschikken over transparantere, snellere en auditeerbare rapportagemethoden voor klanten. Bewaringsbanken zoals State Street beheren biljoenen dollars aan geïnvesteerd kapitaal voor hun klanten, waaronder vermogensbeheerders, vermogenseigenaren, verzekeraars, officiële instellingen, hedgefondsen en participatiefondsen, en andere alternatieven.

"Het traceren van de stroom aan investeringskapitaal is van cruciaal belang voor fondsmanagers bij het berekenen van de prestaties van hun investeringen, zei Hu Liang, senior vice president, Emerging Technologies Center bij State Street. "Samen ontwikkelen wij technologie die is bedoeld voor het nauwkeurig en verifieerbaar traceren van de herkomst van kapitaal. Alhoewel het momenteel om een proefversie gaat, zorgt de mogelijkheid om een dergelijk niveau van detail efficiënter en effectiever te leveren voor een belangrijke waardetoevoeging voor onze klanten."

"PeerNova heeft zich sinds begin 2015 sterk ingezet bij enkele van de grootste financiële instellingen ter wereld om de pijnpunten waar we vandaag de dag mee te maken hebben op te lossen", zei Dr. Naveed Sherwani, president en CEO van PeerNova. "Onze unieke aanpak van blockchain-technologie heeft ons in staat gesteld praktische oplossingen te identificeren die op de korte termijn kunnen worden geïmplementeerd binnen bestaande bankinfrastructuren."

Over PeerNova, Inc.Bij PeerNova combineren we de beste onderdelen van Blockchain en Big Data-technologieën, en zo worden financiële instellingen op een unieke wijze in staat gesteld om data veilig en verifieerbaar te beheren, om zo hun lastigste vraagstukken op het gebied van afstemming, auditing en naleving aan te pakken. Het PeerNova-team is gevestigd in Silicon Valley en heeft expertise op het gebied van gedistribueerde systemen, blockchain-technologie, netwerkoplossingen, compiler-technologie, big data en financiële dienstverlening. Ga voor meer informatie naar http://www.peernova.com [http://www.peernova.com/].

Over State Street Corporation State Street Corporation is een van de meest toonaangevende leveranciers ter wereld van financiële dienstverlening aan institutionele investeerders, waaronder investeringsdienstverlening, investeringsbeheer, en investeringsonderzoek en handel. Met $27 biljoen aan bewaard en in administratie genomen vermogen en $2 biljoen* aan beheerd vermogen op 31 maart 2016, is State Street actief in meer dan 100 geografische markten wereldwijd, waaronder de VS, Canada, Europa, het Midden-Oosten en Azië. Ga voor meer informatie naar de website van State Street op www.statestreet.com [http://www.statestreet.com/]

*Beheerd vermogen bedroeg $2,30 biljoen op 30 juni 2016. Beheerd vermogen vertegenwoordigt ongeveer $40 miljard (op 30 juni 2016) waarvoor State Street Global Markets, LLC (SSGM) als marketingagent dient; SSGM en State Street Global Advisors zijn hierbij aangesloten.

CORP-2198


PeerNova


CONTACT: CONTACTPERSOON: Navid Jafari, Director of Marketing, (669)400-7800


Web site: http://peernova.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234