Overnachten op een horrorcamping

Amsterdam, 20 september 2016 - Vergeet glamping, op dit moment veilt VakantieVeilingen een heel bijzonder Halloween Fright Nights arrangement: slapen op een horrorcamping. Als iedereen 's avonds Walibi Holland verlaat, lopen de winnaars van de veiling naar een afgelegen campingterrein. Of het een nachtje rustig slapen wordt is nog maar de vraag, want alle griezels uit het park zijn akelig dicht in de buurt.

De populariteit van Halloween neemt toe in Nederland. Griezelkostuums, griezelrestaurants en griezelpretparken, de veilingsite ziet jaar op jaar zowel de vraag als het aanbod groeien. Het feest is vooral populair onder mensen in de leeftijd van 18 tot 29 jaar. Halloween heeft een Keltische oorsprong: volgens de verhalen kwamen op 31 oktober de geesten van alle overledenen van het afgelopen jaar even terug. Tegenwoordig is het een griezelfeest waarbij mensen zich verkleden en in Nederland vooral themafeesten in de grote steden populair zijn.

VakantieVeilingen veilt dit jaar een unieke beleving: een nacht op Camping Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Naast de overnachting op de horrorcamping veilt de veilingsite in de aanloop naar Halloween nog meer bijzondere arrangementen. Zoals kaarten voor de horrorshow van Hans Klok en The Amsterdam Dungeon. VakantieVeilingen biedt haar bezoekers rondom Halloween alles voor een avond uit hun engste dromen.

Over VakantieVeilingen
VakantieVeilingen is met gemiddeld 7 miljoen bezoeken per maand marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. Dagelijks staan er duizenden veilingen live. Bij VakantieVeilingen staan fun, inspiratie en het winnen van het spel centraal. Van dagjes uit tot complete zonvakanties en van avondjes uit naar het theater tot heerlijk ontspannen in een sauna naar keuze. Consumenten bepalen zelf hun prijs voor een arrangement en kunnen altijd en overal meebieden via de website of app. Alleen al in 2015 zijn meer dan 5 miljoen mensen met VakantieVeilingen weggeweest. Sinds mei 2015 is het label ook in België actief.
VakantieVeilingen is onderdeel van Emesa, één van de grootste e-commerce partijen voor het zoeken, vergelijken en boeken in de vrijetijds- en reissector. Al sinds 2004 creëert Emesa met innovatieve websites nieuwe verkoopkanalen voor haar partners. De websites VakantieVeilingen, ActieVanDeDag, Let'sBid en BrokerStreet zijn onderdeel van Emesa. VakantieVeilingen is ook actief op de Belgische markt. De websites van Emesa bereiken wekelijks ruim 4 miljoen Nederlanders en worden door 110 miljoen mensen per jaar bezocht.

www.vakantieveilingen.nl 
http://bit.ly/VeilingFrightNightCamping              
www.vakantieveilingen.nl/fright-nights.html

Geplaatst in:

Commentaar:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Emesa | Astrid van Kempen
Tel: 06 20438866 | E-mail: astrid.vankempen@emesa.nl

VakantieVeilingen

plaats:
Amsterdam

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234