De 120e Canton Fair slaat handen ineen met China Southern Airlines en introduceert speciale aanbieding voor gasten uit Europa

GUANGZHOU, China, 20 september 2016 /PRNewswire/ -- De 120(e) China Import and Export Fair (de Canton Fair) heeft een campagne aangekondigd in samenwerking met China Southern Airlines voor speciale aanbiedingen voor gasten die vanuit Europa naar Guangzhou vliegen.

Naar schatting kunnen 50.000 gasten profiteren van deze speciale aanbieding in samenwerking met China Southern Airlines. De aanbieding is voornamelijk gericht op de Europese regio en omvat belangrijke luchthavens zoals die in Amsterdam, Londen, Parijs en Frankfurt. Bezoekers uit andere regio's, waaronder Zuid-Amerika en Afrika komen ook in aanmerking voor de speciale aanbieding als ze via Europa vliegen.

Iedereen die in aanmerking komt, heeft recht op een korting tot 10 procent op alle vluchten van China Southern Airlines in first class, business class, premium economy en economy class vanuit Europa naar Guangzhou. Het vertrek moet tussen 10 oktober en 10 november 2016 plaatsvinden. Routes die in aanmerking komen, zijn onder meer Parijs-Guangzhou, Londen-Guangzhou, Amsterdam-Guangzhou en Frankfurt-Changsha-Guangzhou.

De vliegtickets zijn beschikbaar op basis van 'first come, first served' en zijn bedoeld voor bezoekers die de Canton Fair voor het eerst bezoeken of al eerder zijn geweest en zich hebben aangemeld voor de vliegticketaanbieding.

Details voor de speciale aanbieding zijn als volgt:1. Meld u op de officiële website van de Canton Fair aan bij de Buyer
E-service Tool (BEST) via http://invitation.cantonfair.org.cn/en
[http://invitation.cantonfair.org.cn/en]. Nieuwe kopers dienen zich eerst
te registreren.
2. Klik op de speciale aanbieding van China Southern Airlines en vul de
velden op het gebruikersformulier in.
3. Nadat de gegevens zijn ingediend, ontvangen kopers een speciale
aanbiedingscode.
4. Meld u aan bij de officiële website van China Southern Airline
www.global.csair.com [http://www.global.csair.com/] om de vlucht te
boeken en gebruik de code om de korting te ontvangen.

Registratie- en boekingsdeadlines alsook vertrektijden zijn als volgt:1. Voor het boeken van tickets: 20 augustus t/m 10 november 2016
2. Periode van vertrek: 10 oktober t/m 10 november 2016

In reactie op de nieuwe promotie zegt Liu Quandong, adjunct-directeur van de afdeling buitenlandse zaken van de Canton Fair: "De Canton Fair trekt de afgelopen paar jaar gemiddeld 32.000 kopers uit Europa per jaar aan en dat is zo'n 18 procent van de internationale kopers. We werken nu met de beste internationale luchtvaartmaatschappijen, waaronder China Southern Airlines, om speciale aanbiedingen op te zetten met voordelen in prijs, service en route zodat kopers uit de hele wereld gemakkelijker kunnen reizen."

Over Canton Fair

De China Import and Export Fair, ook wel bekend als de Canton Fair, wordt twee keer per jaar, elk voorjaar en elk najaar, gehouden in Guangzhou. Met een geschiedenis van zestig jaar sinds het begin in het voorjaar van 1957 is de fair een alomvattende beurs geworden met de langste geschiedenis, het hoogste niveau, de grootste schaal, het grootste aantal producten alsook de breedste verdeling van kopersherkomst en de hoogste omzet in China.


Canton Fair


CONTACT: Mej. Chloe Cai, +86 20 8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234