Verkiezing: Mooiste Toilet van Nederland 2016

Verkiezing: Mooiste Toilet van Nederland 2016
Doe mee!

Uithoorn, 19 september 2016

Binnenkort is de verkiezing van Het Mooiste Toilet van Nederland. Het is de vierde keer dat enkele branchepartijen uit de sanitaire hygiëne deze verkiezing organiseren. Toiletten zijn bij de meeste bedrijven geen sluitpost op de begroting meer en verdienen deze aandacht. Deelname staat open voor elke organisatie waarvan het toilet openbaar toegankelijk is. The College Hotel uit Amsterdam won de vorige keer. Welk bedrijf wordt de opvolger? Wie heeft Het Mooiste Toilet van Nederland 2016 en wint Gouden Kraan?

Uitstraling en design
Een goed toilet is in de eerste plaats hygiënisch, functioneel en goed bereikbaar. Een fraaie uitstraling en een mooi design zorgen voor toegevoegde waarde. 'Wij geven excellente toiletten de aandacht die ze verdienen', aldus Michael Bartelet, organisator van de verkiezing.

Wie kan zich aanmelden?
Ieder bedrijf met een openbaar toegankelijk toilet kan zich (met foto's) inschrijven via 123toilet.nl/mooiste-toilet. Ook als bezoeker kunt u een toilet opgeven. Na een eerste selectie, bezoekt de jury de overgebleven toiletten. Eind november wordt de winnaar bekendgemaakt.

De Gouden Kraan
Een mooi en uniek toilet is tegenwoordig niet minder dan een visitekaartje. Voor welk toilet loopt u een blokje om? De winnaar van Het Mooiste Toilet van Nederland ontvangt van de jury de Gouden Kraan. De jury bestaat uit Michael Bartelet (123toilet.nl), Sander Ekhart (MTS-Euro Products), Remco Knoester (ecBase), Rico Gerardu (Sphinx/Sanitec) en Jetze Paulusma (De Staat van Creatie).

Eerdere Mooiste Toiletten
Eerdere winnaars waren Villa Ruimzicht uit Doetinchem (2009), Restaurant Fred in Rotterdam (2010) en The College Hotel in Amsterdam (2013).

Noot voor de redactie
Zodra de winnaar bekend is ontvangt u een persbericht inclusief beeldmateriaal.

Contact: Michael Bartelet, 06-11 316 317 mooiste@123toilet.nl

Mooiste Toilet van Nederland

plaats:
Uithoorn

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234