Dynamic Credit, actief in alternatief vastrentend vermogensbeheer en advisering, kiest voor Sentry PM(TM)

ClearStructure Financial Technology kondigt nieuwste zakelijke klant voor door activa gedekte effecten en bedrijfskredieten aanDANBURY, Connecticut, 15 september 2016 /PRNewswire/ -- Dynamic Credit, een bedrijf actief in 'alternatief' vastrentend vermogensbeheer en advisering, heeft Sentry PM, de veel bekroonde oplossing voor portefeuillebeheer van ClearStructure Financial Technology, gekozen voor de ondersteuning van de groeiende activiteiten op het gebied van door activa gedekte effecten en bedrijfskredieten.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO]

Dynamic Credit maakte tot nu toe gebruik van een zelf ontwikkelde oplossing voor het bewaken en beheren van de portefeuilles. Het potentieel van Sentry PM om te groeien en de schaal te vergroten in samenwerking met Dynamic Credit was een aantrekkelijke component, naast de verbinding van Sentry met de huidige dataproviders. De implementatie van Sentry PM zal in de toekomst zorgen voor meer efficiëntie, transparantie en controle voor Dynamic Credit (activiteiten van front-, middle- en backoffice). De volledige dekking die Sentry PM biedt voor alternatief vastrentend vermogensbeheer op het gebied van portefeuillebeheer, handel, nalevingsvereisten, prestaties en rapportage geven Dynamic Credit één enkele oplossing voor portefeuillebeheer waarmee alle werkstromen afgehandeld kunnen worden.

"We zijn behoorlijk onder de indruk van het potentieel van Sentry PM als het gaat om het afhandelen van vastrentende investeringen. Het is duidelijk dat Sentry PM een innovatieve en krachtige oplossing voor portefeuillebeheer is die het voor ons mogelijk zal maken om onze klanten te blijven helpen bij het vinden van aantrekkelijke mogelijkheden in alternatief vastrentend inkomen. We zien ernaar uit om met het team van ClearStructure samen te werken aan het bouwen van een robuust en schaalbaar aanbod", aldus Jorick Geerts, Head of Operations van Dynamic Credit.

"We zijn er heel blij mee dat Dynamic Credit Sentry PM heeft gekozen als het systeem voor portefeuillebeheer. Wat ons drijft in onze missie van constante innovatie en groei, is klanten een zo groot mogelijk voordeel ten opzichte van de concurrentie te geven ", verklaarde Jeremy Hintze, COO van ClearStructure.

Over Dynamic Credit:

Dynamic Credit is actief in vermogensbeheer en advisering en is gespecialiseerd in 'alternatief' vastrentend vermogen, waaronder portefeuilles van hypotheken en consumentenleningen, gestructureerd krediet en niet-liquide activa. Dynamic Credit is opgericht in 2003 en heeft vestigingen in Amsterdam, New York en Jakarta. Dynamic Credit heeft een brede klantenkring, waaronder pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, banken, participatiemaatschappijen en overheidsinstanties. Voor meer informatie over Dynamic Credit bezoekt u: https://www.dynamiccredit.com/ [https://www.dynamiccredit.com/].

Over ClearStructure Financial Technology:

ClearStructure Financial Technology levert de meest geavanceerde technologische oplossingen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van investeerders. Sentry is een oplossing die managers voor alle soorten activa volledige front-to-back-office-functionaliteit levert op één enkel platform. De Sentry-productsuite van ClearStructure wordt op dit moment gebruikt door veel van de grootste en meest gerespecteerde financiële instellingen en investeringsfirma's ter wereld. Voor meer informatie over ClearStructure bezoekt u: www.clearstructure.com [http://www.clearstructure.com/].

Contact: Monica Pepe +1 203-205-2701 monica.pepe@clearstructure.com [mailto:monica.pepe@clearstructure.com]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20151130/291693LOGO


ClearStructure Financial Technology


Web site: http://www.clearstructure.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234