ANP biedt mediamonitoring bij crisis

Het ANP lanceert een nieuwe dienst: ANP Crisismonitoring. De dienst helpt bedrijven en organisaties in geval van een crisis grip te houden op de communicatie.

ANP Crisismonitoring bestaat uit verschillende onderdelen. Zo wordt met behulp van een reeks monitoringstools 24/7 het bereik en de impact van berichtgeving over de crisis gemeten - online en offline. Daarnaast is er de ANP App die toegang geeft tot het laatste nieuws uit meer dan zesduizend relevante bronnen, inclusief social media. De informatiespecialisten van het ANP maken strategische analyses over de aandacht en het sentiment in de media. En ze verwerken de inzichten in rapportages die continu actueel zijn.

'Levensbelang'
'Crisiscommunicatie is van levensbelang, zegt commercieel directeur Eline Deijs van het ANP. 'Tegelijkertijd ligt de focus binnen organisaties doorgaans op het aanpakken van de feitelijke problemen. De nieuwe ANP-dienst draagt ertoe bij dat de communicatieafdeling permanent in de hoogste staat van paraatheid blijft, met als doel dat de communicatie met alle belangrijke stakeholders zo effectief mogelijk verloopt. Eén telefoontje naar het speciale crisismonitoringsnummer is voldoende om - overdag of 's nachts - het afgesproken plan in werking te stellen.'

Over het ANP
Iedereen kent het ANP. Het Algemeen Nederlands Persbureau bestaat sinds 1934 en levert jaarlijks honderdduizenden nieuwsberichten, foto's en video's. Nederlandse media hebben langjarige relaties met het ANP. Daarnaast werkt het ANP nauw samen met de grote internationale nieuwsagentschappen. Een snel groeiend aantal bedrijven, organisaties en overheidsdiensten zet het ANP in voor mediadistributie, mediamonitoring, strategische analyses, content-creatie en andere services. Check www.anp.nl voor een overzicht van de producten en diensten van het ANP.

Voor meer informatie over ANP Crisismonitoring:
bel 070-41.41.300
of mail naar sales@anp.nl


Voor meer informatie over dit persbericht:
ANP
Henny Engberts, telefoon +31 70 4141103 (direct)
Mobiel: +31 622411086
henny.engberts@anp.nl

ANP

plaats:
Rijswijk
website:
http://www.anp.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234