foodora brengt ouderen verkoeling op extreem warme woensdag

Amsterdam, 14 september 2016 - Op de heetste september dag ooit gemeten, bracht fietsbezorgservice foodora een special delivery naar de ouderen van verzorgingstehuis De Rietvinck in Amsterdam. Zij konden op deze hete nazomer dag wel wat verkoeling gebruiken.

De bezorgers brachten per fiets ijsjes van ijssalon Metropolitan bij de ouderen langs. De Amsterdammers op leeftijd konden de traktatie wel waarderen, want het kwik steeg vandaag tot wel 31 graden Celsius.
Vincent Hosman, Country Manager bij foodora: ''Wij maken mensen blij door maaltijden van hun favoriete restaurant thuis te bezorgen. Vandaag wilden we een special delivery bezorgen bij een groep mensen die met dit bijzondere weer wel wat extra's kunnen gebruiken. De positieve reacties van de bewoners van De Rietvinck zijn hartverwarmend."

Over foodora
Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. De on demand bezorgservice bezorgt favoriete gerechten van kwaliteitsrestaurants in inmiddels tien landen en 36 verschillende steden. De gerechten zijn snel besteld via de Android- of iOS-app of via de website en staan binnen 30 minuten op tafel (of op schoot) dankzij de fietsende bezorgers. Bestellen kan iedere dag vanaf 09.00 tot 23.00 uur in Amsterdam, en vanaf 11.00 uur in Utrecht en Den Haag. In Rotterdam kan er vanaf 17:00 tot 21:00 worden besteld. Kijk voor meer informatie op www.foodora.nl.

Geplaatst in:

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Klik hier voor een volledig overzicht van alle aangesloten restaurants in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste updates van foodora Nederland via Facebook en Instagram en via de blogs op http://foodora.news

Voor meer informatie en interviewaanvragen:
Het PR Bureau, Isabelle Storms
E Isabelle@hetprbureau.nl
T 020 670 22 32

foodora

plaats:
Amsterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234