Een nieuwe ster aan de hemel in Cruise-Land

Onder de naam Holland Cruise Center gaat per 1 oktober aanstaande een nieuwe cruise-specialist van start. Holland Cruise Center wil een 'One-stop-cruise-shop' zijn en (potentiële) reizigers inzicht geven in de soms ondoorzichtige wereld van cruises.

Bezoekers kunnen op eenvoudige wijze een cruise kiezen die aansluit bij hun wensen. Vervolgens kunnen zij de gekozen cruise vergelijken met soortgelijke cruises en online reserveren. Voor vaste klanten is er een online 'prijstrend volgsysteem', dat cruiseliefhebbers moet helpen op tijd te reserveren voor het beste tarief.

Naast de technische eigenschappen van de website zijn het vooral de expertise en cruisepassie van de mensen achter Holland Cruise Center die moeten zorgen voor inhoud aan de slogan: "Er is een cruise voor iedereen..."

'Het is geenszins de bedoeling als prijsvechter te opereren. We willen klanten op een eerlijke manier informeren over cruises. Wij beloven onze klanten geen gouden bergen tegen een bodemprijs', zegt salesmanager Jeroen 't Hart. 'We maken er werk van een passende cruise te verkopen en duidelijkheid te geven over alle kosten. Terugkomende klanten zijn voor gepassioneerde cruise-specialisten zoals wij de aller mooiste beloning.'

Holland Cruise Center wil naast de bekende cruises richting Noord-Europa en Middellandse Zee ook de ultieme cruisegebieden Alaska & het Caribisch Gebied voor het voetlicht brengen. 'Er zijn havens bij waar je normaliter niet zo één, twee, drie komt, maar waar het adembenemend mooi is", zegt Jeroen 't Hart. 'Er zijn indrukwekkende gletsjers, inlets (fjorden) en parelwitte stranden om te ontdekken.'

Het aanbod van Holland Cruise Center is vanaf 1 oktober 2016 te vinden op hcc-cruises.nl. Holland Cruise Center is op 22 en 23 oktober ook standhouder op het Cruise Event in de Passenger Cruise Terminal in Amsterdam.

De naam Holland Cruise Center zal bij velen herinneringen oproepen, maar toch is er geen verband met het reisbedrijf dat na de millennium-wissel opgehouden is te bestaan.

Het aanbod van Holland Cruise Center is vanaf 1 oktober 2016 te vinden op hcc-cruises.nl.

Geplaatst in:

NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE
Dit persbericht vindt u ook op www.hcc-cruises.nl/nieuws. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Jeroen 't Hart - Sales-Manager Holland Cruise Center
telefoon: 085-0479881 (direct) mail: jeroen.thart@hcc-cruises.nl

Holland Cruise Center

plaats:
Eelde

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234