Tool voor selectie juiste type arbodeskundige bij arbovragen

Welk type arbodeskundige heb je nodig voor een specifieke arbovraag? Bij veel bedrijven ontbreekt de kennis om hier antwoord op te geven. inPreventie lanceert daarom de Arbodeskundige Hulp voor Preventiemedewerkers: een door TNO ontwikkelde tool waarmee in twee stappen duidelijk is welk type arbodeskundige een specifieke vraag kan beantwoorden. De Arbodeskundige Hulp is gratis beschikbaar via www.arbodeskundigen.inpreventie.nl.

Onbekendheid arbodeskundigen
Uit onderzoek van TNO uit 2015 naar de samenwerking tussen preventiemedewerkers en arbodeskundigen kwam duidelijk naar voren dat preventiemedewerkers lang niet altijd op de hoogte zijn welke verschillende arbodeskundigen er zijn en voor welke vragen je ze kunt inschakelen. Een arbeidshygiënist? Een arbeids- en organisatiedeskundige? Een ergocoach? Het zegt allemaal maar weinig. Met de Arbodeskundige Hulp voor Preventiemedewerkers beogen TNO en inPreventie preventiemedewerkers, ondernemers, managers, HR-medewerkers en OR-leden een stap verder te helpen naar goede hulp en expertise bij arbovraagstukken.

Over inPreventie
inPreventie is een platform en netwerk voor en door preventiemedewerkers en specialisten waarin brancheorganisaties, opleiders, uitgevers en belangenorganisaties oplossingen en middelen delen. inPreventie richt zich op het versterken van de preventietaak in organisaties en ondersteunt het werk van de preventiemedewerker door middel van gratis beschikbare informatie, hulpmiddelen en de mogelijkheid om vragen te stellen. www.inpreventie.nl

Geplaatst in:

Noot voor de redactie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Eveline Janse, Marketing-Communicatieadviseur:
06-29183888 of eveline@everlution.nl.

inPreventie

plaats:
Rotterdam

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234