MobileIron garandeert 'zero day' compatibiliteit met iOS 10

Marktaandeel van iOS bereikt 81%

HILVERSUM, Nederland, 14 september 2016 /PRNewswire/ -- MobileIron , de stand-alone EMM-leverancier maakt bekend dat de MobileIron-oplossingen direct compatibel zijn voor apparaten die een upgrade naar iOS 10 uitvoeren. Met iOS 10 versterkt Apple haar brede partnerecosysteem om ondernemingen te helpen bij de probleemloze implementatie van toonaangevende apps en diensten in al hun iOS-systemen. MobileIron maakt het gemakkelijker voor bedrijven om gebruik te maken van de updates in iOS 10.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140923/147891 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140923/147891]

Volgens de tweede editie van de Mobile Security and Risk Review [https://info.mobileiron.com/FY16Q3_NL_Website_Quarterly_Security_Report.html] domineert iOS de zakelijke markt. Eenentachtig procent van de apparaten die worden gebruikt door bedrijfsmedewerkers maken gebruik van iOS. Dat betekent dat de organisaties er moeten voor zorgen dat hun EMM-software in staat is om met de onmiddellijke update van de honderden of zelfs duizenden apparaten om te gaan.

"Onze klanten rekenen op ons om hen te helpen om met de snelheid van mobiel te bewegen," zei Barry Mainz, Voorzitter en CEO van MobileIron. "We zijn trots te kunnen aankondigen dat we compatibel zijn met iOS 10 vanaf de allereerste dag, net zoals we dat voor elke release van mobiele besturingssystemen van Apple hebben gerealiseerd sinds iOS 4."

MobileIron publiceerde de volgende hulpmiddelen om bedrijven te helpen om iOS 10 zo goed mogelijk te gebruiken:-- Nota: What iOS 10 Means for the Enterprise
[https://www.mobileiron.com/en/whitepaper/what-ios-10-means-enterprise]
-- Blog: iOS 10: The Evolution of a Complete Enterprise Platform
[https://www.mobileiron.com/en/smartwork-blog/ios-10-evolution-complete-
enterprise-platform]
-- Webinar op verzoek: iOS 10 and the Enterprise
[https://www.mobileiron.com/en/resources/webinars/ios-10-evolution-compl
ete-enterprise-platform]

Over MobileIron
MobileIron levert het beveiligde fundament voor bedrijven over de hele wereld die willen transformeren naar Mobile First-organisaties. Voor meer informatie bezoekt u www.mobileiron.com [http://www.mobileiron.com/].

Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20140923/147891


MobileIron


CONTACT: Sara Day, MobileIron, +1-650-336-3123, sara@mobileiron.com


Web site: http://www.mobileiron.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234