Pluralsight benoemt Heather Zynczak tot Hoofd Marketing

Marketingveteraan in de Technologiesector wordt Hoofd Marketing om de Groei te Stimuleren en de Strategie van het Bloeiende Pluralsight in Goede Banen te LeidenSALT LAKE CITY, 13 september 2016 /PRNewswire/ -- Pluralsight, de wereldleider in online leren voor professionals in de technologiesector heeft vandaag aangekondigd dat Heather Zynczak is benoemd tot Hoofd Marketing (CMO). Zynczak komt bij Pluralsight werken na meer dan vier jaar de CMO te zijn geweest van Domo. Ze zal haar lange ervaring gebruiken om het marketingteam van Pluralsight te leiden in zijn inspanningen om de bedrijfscapaciteit en het klantenbestand verder te versterken.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO]

"Keer op keer heeft Heather getoond dat ze sterke merken kan opbouwen en een indrukwekkende groei kan aandrijven op basis van haar marketingstrategie met een analytische focus," zei Aaron Skonnard, mede-oprichter en CEO van Pluralsight. "Haar marketingexpertise en -ervaring die ze heeft opgedaan in een aantal van de grootste en belangrijkste tech-bedrijven in de wereld zullen een centrale rol spelen om ons platform ter beschikking te stellen van de bedrijfswereld."

Als een gerespecteerd marketeer met vele jaren ervaring in bedrijven zoals SAP en Oracle heeft Zynczak haar stempel gezet in de wereld van de groeigerichte marketing door zich te richten op een groter rendement van de investeringen en een data-gestuurde benadering in haar marketingprogramma's. Onder haar leiding groeide Domo 100 procent jaar na jaar, en het grootste deel van die inkomsten was het resultaat van de marketinginspanningen.

Vóór Domo werkte Zynczak als de mondiale vicepresident voor marketing bij SAP, waar ze verantwoordelijk was voor de marketing van de business producten van SAP die een jaarlijkse omzet van meer dan $3 miljard vertegenwoordigden. Ze werkte ruim vijf jaar bij Oracle waar ze de strategische richting bepaalde voor meer dan 30 winstgevende producten. In de eerste jaren van haar carrière in de technologiesector werkte Zynczak als productmarketingleider in twee startups in Silicon Valley, als business consultant voor top bedrijven zoals Accenture en Booz Allen Hamilton en als softwareontwikkelaar.

"Als een ontwikkelaar in hart en nieren, voel ik me gedreven om de missie van Pluralsight te realiseren, en om het professioneel leren in de technologiesector uit te dragen naar teams en individuen," zei Zynczak. "In mijn carrière van meer dan 20 jaar in de tech-sector heb ik geleerd om potentieel te herkennen en Pluralsight is een bedrijf met één van de hoogste gehaltes aan potentieel die ik ooit heb gezien. Ik wil het bedrijf heel graag helpen in zijn volgende groeifase waarin het bedrijven in de hele wereld zal versterken zodat die innovatie kunnen brengen door middel van het leren en het hebben van meer capaciteit in technologie."

Voor meer informatie over Pluralsight, bezoek Pluralsight.com [https://www.pluralsight.com/].

Over PluralsightPluralsight is een leerplatform in technologie voor de bedrijfswereld dat een uniforme, end-to-end leerervaring biedt aan bedrijven in de hele wereld. Door middel van een abonnementsdienst worden de bedrijven in staat gesteld om mee te gaan met de snelheid van de technologie, met meer bekwaamheid, innovatie en efficiëntie. Pluralsight is opgericht in 2004 en geniet het vertrouwen van Fortune 500-bedrijven als een leverancier van toegang op vraag tot een digitaal ecosysteem van leermiddelen, waaronder aanpasbare vaardigheidstests, gestuurde leerpaden, cursussen van expertauteurs, interactieve labo's en live-mentoring. Voor meer informatie, bezoek pluralsight.com [http://www.pluralsight.com/]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO


Pluralsight


CONTACT: Pluralsight PR, Megan Herrick, VP voor Communicatie,801-784-9135, Megan-Herrick@Pluralsight.com of Method Communications, KatyKenealy, 801-828-6056, Katy@methodcommunications.com


Web site: http://www.pluralsight.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234