Trans-Atlantische latentie verlaagd voor Quincy Extreme Data service

Laagste latentie voor marktgegevensdienst op de trans-Atlantische markt

LONDEN, 13 september 2016 /PRNewswire/ -- McKay Brothers International (MBI) hebben de trans-Atlantische latentie van hun Quincy Extreme Data service (QED service) verlaagd, zodat het de laagst bekende latentie heeft van alle diensten voor gegevensdiensten voor de financiële markt. QED's nieuwe trans-Atlantische kabelcapaciteit in samenspel met McKays microgolven voor extreem lage latentie over land in de Verenigde Staten en Europa, stellen een nieuwe snelheidsnorm voor marktgegevensdiensten. De verbetering in trans-Atlantische latentie vormt onderdeel van een lange geschiedenis van upgrades. De QED service werkt tussen Aurora, Illinois (VS) en Europa met ongeëvenaarde eenrichtingssnelheden:-- Naar Slough-LD4, 34,619 milliseconden (ms)
-- Naar Frankfurt-FR2, 36,917 ms
-- Naar Marseilles, 41,444 ms

"Wij zijn zeer enthousiast om aan te kondigen dat de latentie is verlaagd en dat QED's trans-Atlantische inhoud drastisch is uitgebreid," aldus MBI managing director Francois Tyc. "We distribueren nu alle financiële marktdata van de Verenigde Staten vanuit het Verenigd Koninkrijk, en al de marktdata van Europa vanuit New Jersey (VS)."

Het bedrijf blijft de microgolf- en kabellatentie wereldwijd verlagen, haar POP-voetafdruk vergroten en meer inhoud toevoegen. De latentie tussen Aurora en Slough-LD4, bijvoorbeeld, werd in 2016 met meer dan 400 microseconden verlaagd (eenrichtingssnelheid). MBI heeft onlangs Euronext toegevoegd als databron, en is van plan om in 2016 meer financiële beurzen toe te voegen. Het heeft ook nieuwe POP's (aanwezigheidspunten) geopend in Madrid en Marseille, die toegang bieden tot een belangrijk Europees handelscentrum en tevens een essentiële toegangspoort vormen tot de beurzen van India en het Midden-Oosten.

"Onze abonnees waarderen de moeite die wij doen om de QED service te verbeteren en te verbreden," vervolgt Tyc. "We blijven onze latentie verlagen - zowel op de McKay-netwerken als op die van andere marktdeelnemers - terwijl we tevens databronnen blijven toevoegen, onze inhoud blijven uitbreiden en nieuwe POP's laten opzetten."

De QED service maakt tussen Chicago en New Jersey (VS) gebruik van het microgolfnetwerk met de laagst bekende latentie van de McKay Brothers, en gebruikt tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankfurt MBI's microgolfnetwerk. De trans-Atlantische kabel verbindt deze twee draadloze netwerken. De end-to-end service die Illinois, New Jersey (VS), het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk en Duitsland omspant, biedt de laagste latentie voor een marktdatadienst.

De QED service distribueert marktgegevens van meer beurzen dan enig andere microgolf-datadienst voor marktgegevens. QED biedt selecte marktgegevens van elf beurzen in de VS en Europa, en heeft nog meer in de pijplijn. De zestien POP's van het bedrijf zijn gevestigd op belangrijke handelshubs in Illinois, New Jersey (VS), het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Latenties en prijzen voor de QED-service worden gepubliceerd op http://www.quincy-data.com/ [http://www.quincy-data.com/]

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een bedrijf dat zich heeft bewezen als leverancier van draadloze bandbreedte voor privégebruik en als leidende distributeur van marktgegevens via microgolven met extreem lage latentie. De Quincy Extreme Data service is een geïntegreerde en genormaliseerde feed van selecte marktgegevens met meerdere financiële beurzen wereldwijd tot bron, en wordt aangeboden in colocatiecentra voor beurzen over de hele wereld.


McKay Brothers International, SA


CONTACT: MBI Media Relations, MBI.contact@mckay-brothers.com


Web site: http://www.quincy-data.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234