AllSaints Presenteert Maya Hawke In Debuut Campagnefilm Als Verrassend Alternatief Op New York Fashion Week

LONDEN, September 13, 2016 /PRNewswire/ --AllSaints [http://www.allsaints.eu/?utm_source=pr-newswire&utm_medium=press-release&utm_campaign=spring17 ] mijdt de conventies en verwachtingen tijdens de shows van New York Fashion Week dit seizoen.  De AllSaints-collectie wordt gepresenteerd in een korte film, getiteld 'Far From Here', met Maya Hawke in de hoofdrol [http://www.allsaints.eu/collections/2017/spring/?utm_source=pr-newswire&utm_medium=press-release&utm_campaign=spring17 ] .
(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160913/406911 )

De film markeert het begin van een seizoenslange samenwerking voor lente/zomer 2017 tussen AllSaints en Maya Hawke, de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke.
De film toont het verlangen om de stad te ontvluchten, op zoek naar de ruimte en vrijheid van de zomer. Hij volgt Maya in en rond haar woonplaats Woodstock in de staat New York en geeft uitdrukking aan de eindeloze mogelijkheden van de jeugd.
De soundtrack van 'Far From Here' is 'Something on Your Mind' van Karen Dalton, die werd opgenomen in 1971 in de Bearsville Studios in Woodstock, een belangrijke locatie in de film.
In de hele film toont Maya de collectie voor de lente van '17. De collectie weerspiegelt de codes en ondeugden van de stad, die botsen met de romantische idylle van het platteland. De ingebeelde garderobe van een onschuldige jonge vrouw wordt afgewisseld met de codes van een harde en gevaarlijke stad, belichaamd door de collage van ingewikkelde broderie en fetishlaarzen van lakleer.
De creative director van AllSaints, Wil Beedle zegt: "Als je wat tijd doorbrengt met Maya, merk je dat ze slim en cool is en dat ze een aanstekelijk enthousiasme heeft voor nieuwe ideeën, het creatieve proces en het leven in het algemeen. Zoals de titel aangeeft, was deze film met Maya een bewuste keuze om te ontsnappen uit de stad en de steeds meer overbevolkte fashion week in New York. Om met Maya naar Woodstock te reizen om de collectie vast te leggen in de omgeving waarop deze geïnspireerd is, en die een week later met de rest van de wereld te delen, was meerzeggender, vrijer, meer van dit moment."
OVER ALLSAINTS
AllSaints is een premium Brits modehuis met een digitale visie en een innovatieve benadering van wereldwijde branding. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Oost-London en ontwerpt volledige collecties dameskleding, herenkleding en accessoires. AllSaints heeft ongeveer 2800 medewerkers in 18 landen en beheert alle aspecten van de merkervaring intern, waaronder winkelontwerp en -constructie.
AllSaints werd opgericht in 1994 en heeft 180 eigen winkels, licenties, franchises en outlets in 20 landen, zoals het VK, Europa, Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Daarnaast distribueert AllSaints.com direct naar meer dan 200 landen. AllSaints is een mondiaal merk met een onafhankelijke geest.
Neem voor meer bijzonderheden contact op met press@AllSaints.com .
Video - https://www.youtube.com/watch?v=tKixsJcCBrI


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160913/406911


AllSaints


CONTACT: Eleni Elis, Global Press Assistant, +44(0)20-7392-9077,press@allsaints.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234