Bruidsbeurs wederom georganiseerd in restaurant De Haven van Huizen

Op 25 september wordt er in restaurant De Haven van Huizen in Huizen wederom een Bruidsbeurs georganiseerd. Tijdens de beurs kunnen aanstaande bruidsparen, samen met vrienden en familie, veel informatie inwinnen over alles wat er bij 'De Grote Dag' komt kijken.

Er is voor ieder wat wils; zoals een juwelier, fotograaf, nagelstyliste, trouwvervoer, hair & beauty en natuurlijk bruidsmode. Naast diverse stands met bruiloftspecialisten wordt er gedurende de middag live muziek gespeeld.

Om bruidsparen nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie, neemt De Haven van Huizen deel aan de Open Toptrouwlocatie Route op 25 september 2016.

De Haven van Huizen - restaurant en feestgelegenheid
De Haven van Huizen is van oorsprong een oude visrokerij, maar is nu een prachtige locatie aan het water. In de zomer zijn de terrassen in trek, die zich zowel direct aan het water als wel beschut in de tuin bevinden. Ook voor een bruiloft in herfst- en wintersferen is De Haven van Huizen geschikt; sfeervolle verlichting, brandende fakkels en vuurkorven bij entree en terras en de intieme warmte van de openhaarden binnen.

Officiële trouwlocatie
Aangezien De Haven van Huizen de status heeft van Officiële Trouwlocatie aan het water, kan hier naast het huwelijksdiner en feest ook de officiële huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Het restaurant werkt samen met de Buitengewoon ambtenaren van de Burgerlijke stand die uiteindelijk om het ja-woord zullen vragen.
Er kan op elk gewenst tijdstip getrouwd worden en het bruidskoppel kan zelf kiezen welke ruimte ze willen gebruiken. Met een klein gezelschap in de Paardenstal/ Hangen of 's avonds met alle familie en vrienden in de Havenzaal: er zijn tal van mogelijkheden.

ETENBIJ.NL
Restaurant De Haven van Huizen is aangesloten bij ETENBIJ. Dit is een overkoepelende organisatie van 26 restaurants en cafés die garant staan voor goed en gezellig uit eten in Nederland.
Datum: zondag 25 september 2016
Locatie: Restaurant De Haven van Huizen, Havenstraat 81 in Huizen
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Entree: gratis


Voor vragen en meer informatie:
www.bruidsbeurs-huizen.nl , www.haven-van-huizen.nl
De Haven van Huizen
Havenstraat 81
1271 AD Huizen

Geplaatst in:

DeBuut Horeca B.V.

plaats:
Huizen

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234