Bedrijven die worstelen met de verdediging tegen DDoS-aanvallen profiteren nu van verbeterde inperking

Level 3 bouwt een veiliger netwerk; eerste mondiale provider die BGP Flowspec-functionaliteit lanceert

BROOMFIELD, Colorado, 12 september 2016 /PRNewswire/ -- Level 3 Communications [http://www.level3.com/] heeft Border Gateway Protocol (BGP) Flowspec geïmplementeerd op haar mondiale backbone-netwerk. Deze functionaliteit is een van de grootste implementaties in de branche, benut de meer dan 43 terrabit aan backbone-capaciteit van Level 3 en beschermt haar interconnectiepunten. BGP Flowspec kan bedreigingen snel inperken over het hele backbone-netwerk van Level 3, volumetrische aanvallen stilleggen en voorziet haar klanten van een veiliger netwerk.

Deze verbetering van Level 3's serie beveiligingsoplossingen voorziet in betere snelle service-ondersteuning voor klanten en helpt tegelijkertijd bij het creëren van een velliger online ecosysteem. Bedrijven hebben een DDoS-mitigatie serviceprovider nodig met de tools en expertise om deze grootschalige en mogelijk dure aanvallen te bestrijden.

Hoe het werkt:-- BGP is het protocol dat alle internetrouters gebruiken om met elkaar te
praten.
-- BGP Flowspec gebruikt het BGP-protocol voor de distributie van
datastroomfilters naar netwerkrouters - als er een bedreiging wordt
geïdentificeerd, blokkeert of negeert de Level 3 DDoS-infrastructuur
het aan de bedreiging gerelateerde dataverkeer bij de bron, bestemming
en een aantal andere eigenschappen.
-- Het kwaadaardige dataverkeer wordt systematisch en tijdelijk van het
netwerk gefilterd. Bedreigingen worden wereldwijd geblokkeerd voordat ze
de kans krijgen om effectief te worden en de klant aan te tasten.

Belangrijke feiten:-- Level 3 beschikt over zowel de netwerkarchitectuur als de
gekwalificeerde professionals om deze tool voor de bestrijding van
bedreigingen te benutten.
-- Als mondiale netwerk services provider heeft Level 3 een weids zicht op
het wereldwijde internetverkeer en een breed zicht op risicoʹs.
-- In een branche met weinig gekwalificeerd personeel heeft Level 3
security operations center-professionals op vijf locaties over de hele
wereld die zijn getraind voor het gebruiken van deze krachtige tool.
-- BGP Flowspec is ingebouwd in Level 3's Netwerkbescherming- en
DDoS-Mitigatiediensten.

Belangrijke citaten:

Chris Rodriguez, Senior Sectoranalist, Netwerkbeveiliging, Frost & Sullivan
"DDoS-aanvallen die zijn gegenereerd met behulp van amplificatie- en reflectietechnieken kunnen onsite DDoS-appliances eenvoudig overladen. Bedrijven hebben een oplossing nodig die schaalbaar is, kan voorzien in snelle inperking en om kan gaan met aanvallen van 500 Gbps waarvan bedrijven vandaag de dag doelwit zijn. Met gebruik van de kracht van BGP Flowspec, bieden Level 3's beveiligingsproducten voor DDoS-Mitigatie en Netwerkbescherming de schaalbaarheid, snelle reactietijden en netwerk-gebaseerde cloud solutions die bedrijven nodig hebben voor de inperking van DDoS-aanvallen die alleen maar toenemen in frequentie, omvang en verfijning."

Anthony Christie, Chief Marketing Officer, Level 3
"Bedrijven komen dagelijks voor nieuwe uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging te staan - van verkenningsscans voor een aanval tot malware tot toegenomen volumetrische DDoS-aanvallen. Ze hebben aanpasbare en effectieve solutions nodig om hun zaken te beschermen, genoeg veiligheidspersoneel om te voorkomen dat hun beperkte middelen worden opgeslokt en een veilig netwerk waar ze op kunnen bouwen. Onze wereldwijde implementatie van BGP Flowspec biedt ongeëvenaarde capaciteit en bescherming tegen grootschalige aanvallen. Level 3's opgeleide professionals managen deze krachtige tool zodat klanten kunnen schalen voor businessgroei, niet voor cyberverdediging."

Meer informatiebronnen:-- Bekijk de video om meer te weten te komen over De rol van het netwerk in
cyberveiligheid
[https://www.youtube.com/watch?v=aH_Z-pZLE-s&list=PLR-K5vvet5OQEtLdhnJGK
zWAkqgx0ATQ3&index=1]
-- Bekijk de video. Zie hoe Level 3 Netwerk-gebaseerde veiligheid
[https://www.youtube.com/watch?v=ZIl9qM4xN98&index=3&list=PLR-K5vvet5OQE
tLdhnJGKzWAkqgx0ATQ3] benadert
-- Kom meer te weten over Level 3 DDoS-Mitigatie service
[http://www.level3.com/en/products/ddos-mitigation/]

Over Level 3 Communications
Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen op Twitter [https://twitter.com/Level3], Facebook [https://www.facebook.com/#!/level3] en LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/level-3-communications].

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte uitspraken
Een aantal uitspraken in dit persbericht is van een toekomstgerichte aard en is gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken in of geïmpliceerd door de uitspraken. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Uitspraken in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte uitspraken bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.


Contactinformatie


Media: Investeerders:

Ashley Pritchard Mark Stoutenberg

+1 720-888-5950 +1 720-888-2518

ashley.pritchard@level3.com mark.stoutenberg@level3.com


Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115


Level 3 Communications


Web site: http://www.level3.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234