IBS wordt Iptor Supply Chain Systems en gaat distributeurs helpen uitzonderingen in regels vast te leggen

BREDA, Nederland, September 12, 2016 /PRNewswire/ --Met zijn uitgebreide branche- en cloudkennis gaat Iptor Supply Chain Systems bedrijven
helpen de 10% uitzonderingen het hoofd te bieden en zich te onderscheiden in de
distributiesector 
International Business Systems (IBS), marktleider op het gebied van software en services voor supply chain management, planning en logistiek, heeft vandaag aangekondigd verder te gaan onder de naam Iptor Supply Chain Systems. In een markt waarin uitzonderingen een hardnekkig struikelblok vormen, voorziet Iptor Supply Chain Systems distributeurs van intelligente oplossingen waarmee zij zelfs de meest complexe uitdagingen rond order management en fulfilment kunnen ombuigen tot kansen.
(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20160908/405765LOGO )

De innovatieve benadering van het bedrijf bouwt voort op zijn kennis van cloudgebaseerde systemen en oplossingen waarmee klanten orders efficiënt kunnen afhandelen. Recent onderzoek van Iptor Supply Chain Systems wijst uit dat bij veel distributiebedrijven ongeveer 90% van de processen en orders een vaste routine doorloopt. De overige 10%, de uitzonderingen met speciale vereisten, kan bedrijven echter flinke schade toebrengen bij een verkeerde aanpak.
Iptor Supply Chain Systems noemt dit de '90/10-regel'. De distributiemarkt verandert voortdurend en wordt steeds complexer en competitiever. Daarom is het des te belangrijker om ook uitzonderingen in regels vast te leggen.
"Het is meer dan alleen een naamswijziging. Het nieuwe merk weerspiegelt de unieke, doordachte manier waarop we onze kennis en ervaring inzetten om bestaande en toekomstige klanten beter van dienst te zijn", aldus Jayne Archbold, CEO van Iptor Supply Chain Systems.
"Het idee om uitzonderingen in regels vast te leggen, kwam voort uit klantonderzoek. Meer dan 1250 distributiebedrijven gebruiken onze producten en services om hun processen te beheren. Ze zijn actief in 40 landen en allerlei sectoren. Toch geven ze aan vaak grote moeite te hebben met die 10% aan ongebruikelijke orders en met waardeproposities waarmee ze zich echt kunnen onderscheiden. Zonder goede systeemondersteuning kunnen uitzonderingen de vaste workflows verstoren en de marges nadelig beïnvloeden. Wij helpen klanten om de uitzonderingen niet alleen onder controle te krijgen, maar deze ook in een set regels te vangen. We helpen ze processen te vereenvoudigen, efficiëntie en nauwkeurigheid te verbeteren, en realtime inzicht te krijgen in alle procedures en activiteiten."
Iptor Supply Chain Systems heeft veel kennis van de branche en is uitgegroeid tot een deskundige aanbieder van zeer betrouwbare ERP- en WMS-oplossingen voor de internationale distributie- en publishingsector. De softwaretoepassingen worden op de locatie van de klant geïmplementeerd of als managed cloudservice geleverd. Klanten profiteren bovendien van snelle ondersteuning door een internationaal team.
Archbold merkt op: "Inmiddels maakt meer dan 17% van onze klanten gebruik van onze cloudservices. Met onze kennis van cloud- en managed services helpen wij klanten de samenwerking met hun partners in de hele keten te stroomlijnen en snel in te spelen op nieuwe mogelijkheden. Onze klanten kunnen zich hierdoor richten op hun kernactiviteiten en met name ook op de uitzonderingen, terwijl wij de infrastructuur en connectiviteit verzorgen. We leveren een complete service en stellen klanten in staat ook de meest complexe uitdagingen rond order management en fulfilment aan te gaan."
Over Iptor Supply Chain Systems 
Iptor Supply Chain Systems is een internationale leider op het gebied van software en services voor supply chain management, planning en logistiek. Het bedrijf helpt distributeurs om complexe uitdagingen rond order management en fulfilment het hoofd te bieden, en daarmee de uiterst dynamische, wereldwijde multi-channel supply chains bij te benen. 
Iptor Supply Chain Systems heeft 1250 klanten met 4000 installaties in meer dan 40 landen. De volledig geïntegreerde oplossingen zijn zeer flexibel en robuust, en er staat een team van experts klaar om ondersteuning te bieden. De oplossingen worden op de locatie van de klant geïmplementeerd of als een complete managed cloudservice geleverd. Daarmee biedt Iptor Supply Chain Systems extra toegevoegde waarde aan klanten uit de distributie-, 3PL- en publishingsector.
Ga voor meer informatie naar: http://www.iptor.com


Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20160908/405765LOGO


Iptor Supply Chain Systems


CONTACT: Gemma Farmer, +(44) 0129 673 3867, gemma@neopr.co.uk

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234