Options Group kondigt overname aan van Broadstreet Global, een Search en Strategisch Consulting Bedrijf gevestigd in Australië

NEW YORK, 12 september 2016 /PRNewswire/ -- Options Group, een toonaangevend bedrijf in de wereld wat betreft het zoeken van leidinggevend personeel en strategisch advies, heeft haar overname aangekondigd van Broadstreet Global, een bedrijf gespecialiseerd in het zoeken van personeel en strategisch advies voor de financiële sector gevestigd in Sydney, Australië. Broadstreet Global is gespecialiseerd in het zoeken van personeel voor en het geven van advies aan investeringsbanken, kapitaalmarkten, gestructureerde producten, alternatieve beleggingscategorieën en de verzekeringswereld. Haar cliënteel bestaat uit een aantal van de grootste financiële instellingen in de wereld, regionale banken, vermogensbeheerders, verzekeraars en selectieve boetieks. De oprichter van Broadstreet Global, Adam Gillibrand, zal als Partner deel uitmaken van Options Group Australia. "Australië is een cruciaal onderdeel van Pacifisch Azië en zal een centrale motor zijn voor de groei van het bedrijf. Met de verandering van het zwaartepunt van de wereldeconomie, zal de aanwezigheid van Options Group in Australië het bedrijf helpen om haar diensten aan te bieden aan alle talentenmarkten in de regio. Bovendien zal dit belangrijke kansen creëren in de komende jaren voor onze klanten en onszelf," merkte Adam Gillibrand op.

"Samen met onze overname van Whitney Correlate in Hong Kong vorig jaar onderstreept deze transactie onze toewijding aan de regio Pacifisch Azië. We zijn grote investeringen aan het maken in ons mondiaal platform en met onze grotere aanwezigheid in de regio hopen we ons marktaandeel te vergroten," zei Mike Karp, medeoprichter en CEO. Bob Reed, medeoprichter en Voorzitter, voegde hier aan toe, "Stuart Halfen, de man die toezicht houdt op onze activiteiten in Australië, speelde een cruciale rol in deze transactie. De expertise van Stuart, Adam en hun teams zijn complementair. We kijken uit naar hun voortdurend succes met onze teams voor Pacifisch Azië in Singapore, Hong Kong, Tokyo en Mumbai evenals met ons belangrijk wereldwijd onderzoekplatform."

Het hoofdkantoor van Options Group bevindt zich in New York en het bedrijf heeft ook kantoren in Londen, Hong Kong, Tokyo, São Paulo, Bogotá, Frankfurt, Mumbai, Singapore, Sydney en Zürich.

www.optionsgroup.com [http://www.optionsgroup.com/]

OVER OPTIONS GROUP

Options Group is opgericht in 1992 en is een toonaangevend bedrijf in de wereld wat betreft het zoeken van leidinggevend personeel en strategisch advies voor de financiële dienstensector. Sinds 2000 werken we op vijf continenten waar we duizenden professionals op middelhoog en hoog niveau in alle afdelingen van de financiële dienstensector hebben geplaatst in een groot aantal instellingen. Met meer dan 140 adviseurs en professionals op het gebied van marktintelligentie in de hele wereld, kan Options Group rekenen op een grondige kennis van de kerncompetenties in de financiële sector. Bovendien is het een geavanceerd bedrijf wat betreft mondiale aanwervingsdiensten en loontrends in sectoren zoals de effectenhandel, investeringsbanken, hedgefondsen, vermogensbeheer en informatietechnologie.
Options Group


CONTACT: Jessica Lee, 212-982-8405, jlee@optionsgroup.com


Web site: http://www.optionsgroup.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234