Ruim 50 introducties bevestigd voor 2016 LA Auto Show Automobility LA(TM) 14-17 november

20 wereldpremières aangekondigd door vooraanstaande autoproducenten en startups waaronder een 3-D geprinte superauto en zelfrijdende elektrische microbus.LOS ANGELES, 9 september, 2016 /PRNewswire/ --De organisatie van de LA Auto Show® [http://laautoshow.com/] meldde vandaag dat ze verwacht dat er ruim 50 voertuigen aan de media, analisten en industrieleiders zullen worden voorgesteld tijdens de vakbeurs AutoMobility LA(TM) [http://www.automobilityla.com/]. De autoshow vindt dit jaar plaats van 14 t/m 17 november in het Los Angeles Convention Center in de VS.

Hoewel men ervan uitgaat dat vrijwel iedere autoproducent nieuwe producten zal voorstellen, of met één of meerdere belangrijke mededeling zal komen, heeft een aantal van hen de plannen voor de autopresentaties inmiddels bekend gemaakt. Zo zullen Alfa Romeo, Mazda, MINI, Subaru, Volkswagen en een compacte SUV van Jeep enkele van de 20 wereldpremières tijdens de show voor hun rekening nemen. Andere onthullingen die inmiddels werden bevestigd, zijn die van Infiniti, Jaguar Land Rover en smart. Audi, Mercedes-Benz en Nissan organiseren meerdere presentaties en Porsche heeft bevestigd vijf nieuwe producten te zullen onthullen.

General Motors (GM) zal meerdere nouveautés voorstellen voor de wereld- en de Noord-Amerikaanse markt, waaronder twee presentaties van Chevrolet. De line-up met nieuwigheden van Cadillac omvat onder andere de Escala concept-car, die tot nu toe alleen te zien was op de Concept Lawn tijdens de 2016-editie van het Pebble Beach Concours d'Elegance.

Naast de voorstelling van productie- en conceptwagens in het luxe- en performancesegment, zal dit jaar ook een aanzienlijke hoeveelheid SUV's en elektrische/hybride opties voor verscheidene voertuigen en modellen worden gepresenteerd.

De automobielbranche evolueert voortdurend en AutoMobility LA zal daarom ook dienst blijven doen als platform voor productpresentaties en belangrijke mededelingen met een focus op technologie, waaronder de wereldpremière van de Blade supercar van Divergent. De Blade supercar werd gebouwd met het door Divergent gepatenteerde 3D-platform. De auto wordt beschouwd als symbool voor de toekomst van de autoproductie en zal in 2017 op de markt worden gebracht.

Elio Motors, de startup autoproducent die voertuigen voor woon-werkverkeer produceert tegen voordelige prijzen en met een uitermate laag brandstofverbruik, zal tijdens de AutoMobility LA diens E1C (de nieuwste auto in de E-serie), het prototype P5 en de interactieve ePlus-display voorstellen. De aerodynamische 2-zitter (tandem) met een brandstofefficiëntie tot 84 mpg wordt na reservering verkocht voor een vaste basisprijs van $7,300. Reservaties worden niet terugbetaald, en maximaal 65.000 reservaties.

Olli, 's werelds eerste zelfrijdende cognitieve voertuig, ontworpen door Local Motors zal eveneens tijdens deze AutoMobility LA aanwezig zijn. Olli is een on-demand shuttle met plek voor 12 personen waarmee momenteel op privéwegen in de omgeving van Washington, D.C. wordt gereden. Olli is het eerste voertuig dat gebruik maakt van de Cloud-based cognitieve rekencapaciteit van het IBM Watson Internet of Things, om grote volumes aan transportdata te analyseren en daaruit te leren.

Na afloop van de AutoMobility LA, zullen alle nieuw voorgestelde voertuigen c.q. producten te zien zijn tijdens de 2016 LA Auto Show (van 18 t/m 27 november geopend voor publiek).

AutoMobility LA is de apotheose van de jarenlange evolutie van de Connected Car Expo van de LA Auto Show en de bijbehorende Pers- en Handelsdagen met een focus die uitsluitend is gericht op de nieuwe automobielindustrie. De vierdaagse vakbeurs brengt het hele "nieuwe mobiliteitsecosysteem", bestaande uit autoproducenten, technologiebedrijven, ontwerpers en ontwikkelaars, startups, investeerders, dealers, overheidsfunctionarissen, analisten etc. samen.

U kunt u nu aanmelden voor AutoMobility LA. Alle bezoekers hebben toegang tot de presentaties van de verschillende voertuigen en ook tot het nieuwe Technology Pavilion buiten het Los Angeles Convention Center.

Ga, om u aan te melden voor AutoMobility LA, naar: http://automobilityla.com [http://automobilityla.com/].

Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA en de LA Auto Show op: http://www.automobilityla.com/ [http://www.automobilityla.com/] en: http://laautoshow.com/ [http://laautoshow.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LADe eerste editie van de Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) vond plaats in 1907. De jaarlijkse beurs is elk jaar de eerste grootste Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen samengevoegd met de Connected Car Expo (CCE) en omgedoopt tot AutoMobility LA(TM), de eerste vakbeurs in de branche die de tech- en auto-industrie samenbrengt ten behoeve van de lancering van nieuwe producten en technologieën en om belangrijke kwesties aangaande de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2016 vindt plaats van 14 t/m 17 november in het Los Angeles Convention Center. Tijdens de beurs zullen de verschillende autofabrikanten nieuwe producten presenteren. De LA Auto Show is open voor het publiek van 18 tot 27 november. AutoMobility LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zaken doet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media. LA Auto Show wordt ondersteund door de Greater L.A. New Car Dealer Association en de organisatie is in handen van ANSA Productions. Voor het laatste nieuws en informatie over de show, kunt u ons volgen op LA Auto Show via Twitter [twitter.com/LAAutoShow [https://twitter.com/LAAutoShow]] of via Facebook [facebook.com/LAAutoShow [http://www.facebook.com/LAAutoShow/]] en meld u ook aan voor alerts op: http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Kijk voor meer informatie over AutoMobility LA op: http://www.automobilityla.com [http://www.automobilityla.com/].

"AutoMobility LA" is het exclusieve handelsmerk van de LA Auto Show.

Contactpersonen voor de media: Breanna Buhr/Sanaz MarbleyJMPR Public Relations, Inc.+1 (818) 992-4353bbuhr@jmprpublicrelations.com [mailto:bbuhr@jmprpublicrelations.com] smarbley@jmprpublicrelations.com [mailto:smarbley@jmprpublicrelations.com]


Los Angeles Auto Show


Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234