Babyfoto actie MST start op Dag van de Geboorte

Iedereen die wel eens in de wachtkamer bij een verloskundige heeft gezeten, kent de prikborden met de tientallen geboortekaartjes van die maand. Bij het Vrouw Kind Centrum van het Twentse Ziekenhuis MST is dat niet anders. Jaarlijks worden hier 2.000 babies geboren.

Om de Dag van de Geboorte (9 september) kracht bij te zetten in Twente, roept MST alle kersverse trotse ouders op om hun favoriete babykiekje te delen. Men kan de foto sturen naar webcare@mst.nl. Lees meer over deze actie op www.mst.nl/babyvandemaand. MST plaatst vervolgens een jaar lang de leukste, ontroerendste, mooiste, of meest bijzondere foto op de MST-facebookpagina.

Geplaatst in:

Over de dag van de geboorte
Op de Dag van de geboorte vraagt Stichting Gezond Geboren jaarlijks aandacht voor het belang van meer onderzoek naar de oorzaken van o.a. vroeggeboorte en zwangerschapsvergiftiging, om daarmee de kans op de geboorte van een gezond kind te vergroten vóór, tijdens en na de geboorte. Meer informatie: http://fondsgezondgeboren.nl/

Over het Vrouw Kind Centrum van MST
In het Vrouw Kind Centrum van MST beval je in een veilige omgeving met volop ruimte en privacy, in je een eigen verloskamer. Hier beval je in alle rust, samen met je partner en je eigen verloskundige. Of met de klinisch verloskundige of arts assistent als je al in behandeling bent bij de gynaecoloog. De verloskamer biedt je volop ruimte en privacy. Tegelijkertijd heb je alle voordelen van bevallen in het Vrouw Kind Centrum. Dit betekent dat alle specialistische zorg stand-by staat. Alles voor een veilige bevalling en de beste start voor je baby.

Over dit initiatief
We zijn trots op de zorg die we leveren in ons Vrouw Kind Centrum, deze maand hebben we bijvoorbeeld nog een Gouden Smiley gekregen voor de inzet rondom onze kinderzorg. We zijn ook trots op al onze collega's die iedere dag hun uiterste best doen om baby's gezond op de wereld te helpen. Een kindje krijgen is één van de meest magische gebeurtenissen die je als mens kunt meemaken. Het lijkt ons leuk om het geluk van jonge ouders te verspreiden met deze 'Baby van de maand' actie. De foto 'Baby van de maand' wordt aan het eind van iedere maand geplaatst op facebook.com/ziekenhuisMST.

Medisch Spectrum Twente

plaats:
Enschede
website:
https://www.mst.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234