Pluralsight onderdeel van eerste lijst van Forbes met 's werelds 100 beste cloudbedrijven

SALT LAKE CITY, 8 september 2016 /PRNewswire/ -- Pluralsight, de internationale leider in online trainingen voor professionals in de technologiesector, is onlangs toegevoegd aan de eerste Forbes 2016 Cloud 100, de definitieve lijst met 's werelds 100 beste particuliere bedrijven in de cloud. De lijst wordt in samenwerking met Bessemer Venture Partners opgesteld en verschijnt in de editie van 4 oktober 2016 van Forbes Magazine.

Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO]

"Het is een enorme eer om te worden erkend als een Cloud 100-bedrijf. Dit is een afspiegeling van al het harde werk en de toewijding van hele team van Pluralsight," aldus Aaron Skonnard, medeoprichter en CEO van Pluralsight. "Dit jaar was vooral een transformatief jaar voor ons bedrijf. We hebben ons productaanbod uitgebreid, zodat we beter ondernemingen van dienst kunnen zien die de snelle veranderingen in de technologiesector proberen bij te houden."

Pluralsight, dat de 36e positie [http://www.forbes.com/pictures/fhgl45kiml/36-pluralsight/#65eda66c5b1e] bekleedt op de lijst, biedt gebruikers on-demand toegang tot een digitaal netwerk met trainingstools. Hiermee kunnen ze hun vaardigheden aanscherpen en techteams een concurrentievoordeel geven. Het bedrijf heeft onlangs zijn Technology Learning Platform in de cloud onthuld. Dit is een end-to-end cursusoplossing die is voorzien van adaptieve vaardigheidstests, gestuurde leerpaden, door experts samengestelde trainingen, interactieve labs en live begeleiding.

"Ondernemingen in de cloud brengen een revolutie teweeg in hoe bedrijven momenteel hun klanten bereiken. Ze digitaliseren verouderde processen, zodat klanten meer tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: unieke producten maken," aldus Alex Konrad, de redacteur van Forbes die de Cloud 100-lijst heeft samengesteld. "Bedrijven die onderdeel zijn van de Forbes 2016 Cloud 100-lijst worden door klanten en collega's en erkend om hun financiële groei en uitstekende prestaties."

"Dit zijn echt bedrijven om in de gaten te houden," meldt Byron Deeter, een toonaangevende investeerder in cloudoplossingen en partner bij Bessemer Venture Partners. "De particuliere bedrijven van de The Forbes Cloud 100 zijn ongeëvenaard op het gebied van cloud computing. Op deze lijst staan toekomstige beursgenoteerde giganten, zeker nu cloud computing de software-industrie, die een biljoen dollar waard is, blijft aandrijven."

Ga voor alle bedrijven van de Forbes Cloud 100 naar www.forbes.com/cloud100 [http://www.forbes.com/cloud100].

MethodologieDe eerste Forbes 2016 Cloud 100-lijst is een overzicht van 's werelds beste particuliere bedrijven die voorop lopen op het gebied van cloudtechnologie, samen met twintig bedrijven binnen de sector die hard aan de weg timmeren. Dankzij vooruitgang binnen software, cloudbeveiliging en platformontwikkeling vullen deze bedrijven de toekomst voor alle industrieën en sectoren opnieuw in.

Forbes heeft in samenwerking met Bessemer Venture Partners honderden kandidaten bestudeerd om de meest veelbelovende particuliere bedrijven in de cloud ter wereld te vinden. De Forbes 2016 Cloud 100 wordt samengesteld door een panel van juryleden [http://thecloud100.com/judges] en bevat toonaangevende particuliere ondernemingen in de cloud. De jury maakt gebruik van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens ingediend door de genomineerde bedrijven en combineert deze met openbaar beschikbare externe informatiebronnen.

ErkenningElk bedrijf op de Forbes 2016 Cloud 100 wordt in het gedrukte exemplaar en online erkend door Forbes en Forbes' partners Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures. De bedrijven ontvangen ook een tastbare prijs en digitale badges die aangeven dat ze deel uitmaken van de exclusieve lijst. Verder ontvangen ze een uitnodiging voor het feestelijke Cloud 100 Awards Dinner, dat wordt georganiseerd in San Francisco door Forbes, Bessemer Venture Partners en Salesforce Ventures.

Over Pluralsight

Pluralsight is een technologisch trainingsplatform voor ondernemingen dat voor bedrijven overal ter wereld een end-to-end leerervaring mogelijk maakt. Bedrijven kunnen via een abonnementsservice hun vaardigheden, innovatie en efficiëntie afstemmen op de technologische ontwikkelingen. Pluralsight, dat is opgericht in 2004 en allerlei Fortune 500-klanten heeft, biedt leden on-demand toegang tot een digitaal netwerk van trainingstools, waaronder adaptieve vaardigheidstests, gestuurde leerpaden, door experts samengestelde trainingen, interactieve labs en live begeleiding. Ga voor meer informatie naar pluralsight.com [http://www.pluralsight.com/].Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160907/405106LOGO


Pluralsight


CONTACT: Pluralsight PR, Megan Herrick, VP van Communicatie, 801-784-9135,Megan-Herrick@Pluralsight.com; of Method Communications, Katy Kenealy,801-828-6056, Katy@methodcommunications.com


Web site: http://pluralsight.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234