Nieuwe service vereenvoudigt levering van tv-kanalen aan providers

Level 3 introduceert glasvezelgebaseerde Vyvx Linear Channel Distribution Service

BROOMFIELD, Colorado, 8 september 2016 /PRNewswire/ -- Omdat de sector steeds hogere kwaliteit, meer flexibiliteit en kosteneffectieve fulltime lineaire zenderdistributie vereist van televisieprogrammering, heeft Level 3 Communications Vyvx Linear Channel Distribution (LCD) geïntroduceerd. Deze service neemt hoogwaardige televisiezenders van televisienetwerken zoals FOX en kopieert ze voor levering aan MVPD's (Multichannel Video Program Distributors) zoals kabel- en satellietbedrijven en OTT-videoproviders (over-the-top).

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160823/400668 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20160823/400668]

Lees meer over Vyvx Linear Channel Distribution: http://lvlt.co/vyvxbr [http://lvlt.co/vyvxbr].

De traditionele markt voor fulltime televisiedistributieservices wordt gedomineerd door satellietservices, wat resulteert in grote compressie en vertraging en hoge uitgaven en bedrijfskosten. De Level 3 Vyvx Linear Channel Distribution-service onderscheidt zich op een aantal belangrijke vlakken van traditionele providers:1. De Vyvx Linear Channel Distribution-service is glasvezelgebaseerd en
stelt contentproviders in staat distributie van hun zenders aan te passen
aan MVPD's en OTT-bedrijven over de hele wereld.
2. Door het gebruik van veilige, redundante feeds via glasvezel met grote
capaciteit, levert deze service een robuuste ervaring en is tevens
uitstekende videokwaliteit mogelijk.
3. Providers hebben meer zicht op alle services in hun distributiesysteem en
kunnen waar nodig wijzigingen aanbrengen.

Belangrijke feiten:-- Vyvx Linear Channel Distribution is een schaalbare, glasvezelgebaseerde
oplossing die groeimanagement mogelijk maakt en tegelijkertijd de
investering in infrastructuur en operationele complexiteit
minimaliseert.
-- Linear Channel Distribution maakt gebruik van het feit dat Vyvx is
gebaseerd op software-defined networking (SDN) om televisienetwerken
meer zichtbaarheid te geven in waar hun content naartoe gaat.
Tegelijkertijd krijgen ze volledige en realtime controle over welke
betaal-tv en OTT-platformen bevoegd zijn om contentbronnen te ontvangen.
-- Deze service haalt de complexiteit uit het opzetten van nieuwe
punt-tot-punt- of satellietdistributies.
-- MVPD's en OTT-providers kunnen hun activiteiten vereenvoudigen en
bedrijfskosten verminderen door middel van levering op basis van
glasvezel.
-- Providers kunnen content ontvangen van meerdere Amerikaanse en
internationale televisienetwerken en omroepbronnen via een
gemeenschappelijke Vyvx-infrastructuur met Vyvx Linear Channel
Distribution*.

Hoe gebruikt FOX Vyvx Linear Channel Distribution?-- FOX heeft veel vraag naar haar programmering vanuit niet-traditionele,
digitale en OTT-platformen waarbij de voorkeur ligt op levering via
glasvezel voor hoogwaardige content.
-- FOX heeft meer dan veertig unieke televisiebronnen en zendt deze via het
Vyvx LCD-platform naar televisieplatformen, inclusief de FOX Sports
GO-toepassing.

Klik hier om de infographic van Vyvx Linear Channel Distribution te bekijken en te zien hoe de oplossing werkt: http://news.level3.com/image/Vyvx+Linear+Channel+Distribution+High+Level+Workflow.jpg [http://news.level3.com/image/Vyvx+Linear+Channel+Distribution+High+Level+Workflow.jpg].

Belangrijke feiten:
Anthony Christie, Chief Marketing Officer, Level 3

"Gezien de hoeveelheid manieren waarop mensen tegenwoordig videocontent consumeren, zoeken zowel televisienetwerken als MVPD's naar methodesn om op een efficiënte, veilige en betrouwbare wijze content te leveren. Vyvx Linear Channel Distribution vereenvoudigt het proces van het werven en leveren van kanalen door één hoogwaardige feed te gebruiken van zenders zoals FOX. De service kopieert deze feed en levert deze vervolgens aan alle platformen die het kanaal aanbiedt. We vinden het ontzettend leuk dat we nieuwe en innovatieve videoservices op de omroepmarkt kunnen brengen en grote, wereldwijde televisienetwerken zoals FOX kunnen helpen de levering van video te stroomlijnen."

Belangrijke informatiebronnen :-- Over Vyvx Linear Channel Distribution
[http://www.level3.com/~/media/files/brochures/en_vyvx_br_linear_channel
_distribution.pdf]
-- Over de Media- en entertainmentservices
[http://www.level3videocloud.com/?cid=L3PRR-Video%20Cloud-11316] van
Level 3

*Onderhevig aan de overeenkomst over contentrechten tussen de houder en de serviceprovider van betaal-tv/digitale tv.

Over Level 3 Communications
Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. Het uitgebreide portfolio dat Level 3 biedt met veilige, beheerde oplossingen omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en contentdistributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen in een wereldwijd servicesplatform op basis van privévezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen via Twitter [https://twitter.com/Level3], Facebook [https://www.facebook.com/#!/level3] en LinkedIn [http://www.linkedin.com/company/level-3-communications].

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde servicemerken of servicemerken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere servicenamen, productnamen, bedrijfsnamen of logos in dit bericht zijn de handels- of servicemerken van hun respectieve eigenaars. Level 3-services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte uitspraken
Een aantal uitspraken in dit persbericht is van een toekomstgerichte aard en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen of meningen van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van die die worden besproken in of geïmpliceerd door de uitspraken. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregels voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Uitspraken in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte uitspraken bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.

Contactgegevens


Media: Investeerders:

Francie Dudrey Mark Stoutenberg

+1 720 888 5434 +1 720 888 2518

francie.dudrey@level3.com mark.stoutenberg@level3.com


Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115]Photo: https://photos.prnewswire.com/prnh/20160823/400668http://photos.prnewswire.com/prnh/20140908/144115


Level 3 Communications, Inc.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234