MindTree gaat samenwerken met Conversable om klantgesprekken te transformeren

BANGALORE, India en WARREN, New Jersey, September 8, 2016 /PRNewswire/ --

Samenwerkingverband helpt merken met nieuwe ideeën over klantcommunicatie door intelligente gesprekken te automatiseren met bedrijfseigen chatbot-technologie  

Mindtree [http://www.mindtree.com ] en Conversable [http://www.conversable.com ] hebben vandaag een samenwerkingsverband aangekondigd dat merken de mogelijkheid geeft om betere klantenservice te leveren en betere paden naar e-commerce te openen door op verzoek klantgesprekken te creëren via geautomatiseerde chatbot-technologie. Door het gebruik van chatbots voor bedrijven, krijgen klanten sneller een antwoord van merken en kunnen ze relevantere, contextuele gesprekken voeren. In plaats van het zoeken naar en downloaden van apps en het zoeken op websites, kunnen klanten simpelweg hun vraag stellen aan een bedrijf of organisatie, waardoor de vraag snel wordt beantwoord zonder wachttijden of gesprekken met een callcenter.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203)MindTree is een toonaangevend dienstverleningsbedrijf voor digitale transformatie en technologie. Conversable is een zakelijk gespreksplatform voor het creëren van intelligente, geautomatiseerde antwoorden op verzoek, door één-op-ééngesprekken in een berichtenkanaal. Het samenwerkingsverband combineert de toonaangevende adviesdiensten van Mindtree op het gebied van digitale transformatie en data-integratiemogelijkheden met het zakelijke chatbotplatform van Conversable.

Het SaaS platform van Conversable geeft een nieuwe invulling aan gebruikerservaringen en merkbetrokkenheid door middel van berichten. Conversable is ook de eerste sociale bedrijfsoplossing voor het creëren van intelligente, klantresponsstromen op verzoek, door middel van chatbottechnologie. De intuïtieve interface maakt een snelle inzet van gesprekservaringen mogelijk door middel van een berichtenplatform en spraaktoepassingen die relevant zijn voor de klanten van een merk. Dit geldt ook voor Facebook, Twitter, SMS, Amazon Echo, Slack, Kik en meer.

Veel zakelijke chatbotoplossingen reageren niet of leiden tot foutieve interacties. In een poging om deze problemen op te lossen zal Conversable gebruikmaken van Mindtree's diepgaande digitale kennis en domeinexpertise om backend-systeemintegratie te standaardiseren. Door de ontwikkeling en implementatie van strategieën voor een kosteneffectieve application programming interface (API) van Mindtree, vermindert het samenwerkingsverband de wrijving die ontstaat tijdens het toevoegen van e-commercefunctionaliteit aan bestaande systemen wat een intelligentere berichtendienst mogelijk maakt.

"Om een voorsprong op de concurrentie te verkrijgen, moeten bedrijven in dit tijdperk van conversationele commerce moderne communicatietechnologieën implementeren die merkdefiniërende, transparante klantervaringen leveren," aldus Paul Gottsegen, Chief Marketing en Strategy Officer bij Mindtree. "Conversable staat aan de frontlinie van deze revolutie, die de wijze waarop Global 2000 merken met hun klanten communiceren zal transformeren."

"Zonder een geïntegreerde back-end, zijn zakelijke chatbots standaard bots, die niet voldoen aan de verwachtingen van klanten en die geen betekenisvolle zakelijke impact hebben voor een merk. Mindtree en Conversable sluiten wat dit standpunt betreft perfect bij elkaar aan, waardoor dit een geweldig samenwerkingsverband is," aldus Ben Lamm, mede-oprichter en Chief Executive Officer bij Conversable. "Samen stellen we merken in staat om hun volle potentieel te bereiken en hun klanten beter te begrijpen door conversationele betrokkenheid." 

Over  Conversable Conversable is het toonaangevende SaaS-platform voor het creëren van intelligente, conversationele berichtervaringen voor zelfbediening van klanten, conversationele commerce, en content op verzoek via belangrijke bericht- en spraaktoepassingen. Meer informatie over Conversable is te vinden op http://www.conversable.com.

Over Mindtree 

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten een voorsprong op de concurrentie kunnen krijgen. MindTree, dat van meet af aan een digitaal bedrijf is, hanteert een flexibele en coöperatieve benadering met betrekking tot het maken van aangepaste oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentiëren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  
India  
Debi Senapati  
Mindtree  
+91 99805 56784  
Debi.senapati@mindtree.com  

 
Verenigde Staten  
Andrea Dunbeck  
Matter Communications  
978-518-4555  
adunbeck@matternow.com  

 
Europa  
Imogen Nation 
Hotwire 
+4420 7608 4675 
imogen.nation@hotwirepr.com  Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234