Virtual Press Office: exposantprofielen voor IBC2016

IBC2016 vindt plaats in Amsterdam van 9 t/m 13 septemberNEW YORK, 6 september 2016 /PRNewswire/ -- Hierna volgt een door Virtual Press Office opgesteld overzicht van aanwezige exposanten op de IBC2016, 's werelds grootste beurs voor professionals op het gebied van creatie, beheer en leveren van internationale entertainment- en nieuwscontent. IBC2016 vindt van 9 t/m 13 september plaats in de RAI Amsterdam te Amsterdam, Nederland.

Persmappen, persberichten en foto's van IBC2016 zijn beschikbaar op de speciale nieuwspagina die wordt beheerd door Virtual Press Office/PR Newswire: http://ibc.vporoom.com/ [http://ibc.vporoom.com/]

IBC2016 persmappen op Virtual Press Office

CONAXConax, onderdeel van de Kudelski Group, is wereldleidend specialist op het gebied van complete systeembescherming voor digitale TV- en entertainmentservices via uitzendapparatuur, breedband en connected toestellen. De Conax Contego uniforme beveiligingshub biedt innovatieve, flexibele en kostenefficiënte oplossingen om premium content op veilige wijze te leveren via telefoon-, kabel-, satelliet-, IP-, mobiele-, terrestrische- en breedbandnetwerken. Conax biedt modulaire oplossingen met een snelle time-to-market, die gemakkelijke toegang bieden tot een wereld aan veilige multiscreen-en multi-DRM content, evenals rechten tot het leveren van premium content voor een scala aan toestellen en hybride netwerkcombinaties. Het hoofdkantoor van Conax bevindt zich in Oslo, Noorwegen en de Conax-technologie biedt 425 operators in 85 landen een veilige bron van inkomsten.

EquinixStand #3.B25Equinix, Inc. koppelt 's werelds vooraanstaande ondernemingen aan hun klanten, werknemers en partners met behulp van datacenters met een ongekend hoge verbindingsgraad. Equinix is actief op 33 markten op vijf continenten. Bij Equinix komen bedrijven samen om nieuwe kansen te creëren en de realisatie van hun zakelijke-, IT- en Cloud-strategieën te versnellen.

Equinix werkt samen met talrijke toonaangevende bedrijven in de audiovisuele sector. Voor de gewenste onderlinge verbinding kan worden gekozen uit een aanbod van ruim 1.000 netwerken, internet-serviceproviders (ISP's), 500+ cloud-providers en contentdistributienetwerken (CDN's). Equinix zorgt voor een verbeterde performance en biedt beveiliging en service van wereldklasse met 99,999% uptime. Daarnaast biedt Equinix de mogelijkheid tot cross-connecting naar andere bedrijven, om dynamische ecosystemen te creëren die de groei van zakelijke activiteiten ondersteunen.

Level 3 CommunicationsLevel 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming. De firma biedt ondernemingen, overheden en spelers in de vervoerssector communicatieservices op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Het uitgebreide Level 3-portfolio van beveiligde, beheerde oplossingen omvatten glasvezel- en infrastructurele oplossingen, IP-gebaseerde spraak- en datacommunicatie, tweedimensionaal ethernet, video- en contentdistributie, evenals oplossingen voor datacenters en de cloud. Level 3 biedt zijn klanten, verdeeld over ruim 500 markten en 60 landen, een mondiaal servicesplatform dat wordt ondersteund door eigen glasvezelnetwerken op drie continenten en is verbonden via een uitgebreid netwerk van onderzeese kabels. De dienstverlening van Level 3 wordt verzorgd door de verschillende dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

LiveULiveU is een marktleider en pionier die betrouwbare IP-based live videoservices biedt op het gebied van acquisitie, management en distributie. De bekroonde technologie van LiveU maakt live videotransmissie vanaf iedere willekeurige locatie ter wereld mogelijk met behulp van lichtgewichte en gebruiksvriendelijke apparatuur. LiveU maakt het overal en altijd versturen van live videobeelden, via een scala aan toestellen en oplossingen - van backpacks tot smartphone en van satelliet/cellulair hybride tot externe antenne-oplossingen, mogelijk. Daarnaast biedt LiveU uitgebreide Cloud-based beheermogelijkheden en oplossingen voor videodistributie. Vooraanstaande bedrijven en organisaties in ruim 80 landen maken gebruik van de oplossingen van LiveU voor het brengen en opvolgen van het laatste nieuws en high-profile evenementen, zoals de FIFA World Cup(TM), de Olympische Winter- en Zomerspelen, presidentiële campagnes, de Superbowl, US Collegiate Championships en (film)gala's. LiveU biedt onder andere multiple 4G LTE/3G, HSPA+, Wi MAX en Wifi cellulaire links die op basis van de beschikbare netwerkcondities worden geoptimaliseerd voor een optimale videokwaliteit. Kijk voor meer informatie op: liveu.tv, of volg ons op Twitter, Facebook, YouTube of Instagram.

Mobile ViewpointStand #14.F21Mobile Viewpoint is een wereldspeler met focus op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor de omroep- en beveiligingssector. De oplossingen zijn gebaseerd op de H.264 en voortaan ook op de H.265 HEVC codec-implementaties, waardoor het mogelijk is, om in combinatie met een gepatenteerde technologie, HD-videobeelden via IP-verbindingen te versturen. Tot de klanten behoren grote omroepmaatschappijen, zoals de BBC, Al-Arabiya, Sky Sports News en NBC Sports. In 2015 ondertekende Mobile Viewpoint een samenwerkingscontract met de European Broadcasting Union ten behoeve van de ontwikkeling FLEX, een IP-gebaseerd bijdrageplatform. De speciale apparatuur voor IP-codering en -decodering van Flex, waarvoor gebruik wordt gemaakt van de bekroonde technologie van Mobile Viewpoint, wordt momenteel uitgerold om belangrijke nieuwsevenementen wereldwijd te ondersteunen.

SCTEStand #8.F51 Partners PavilionKijk voor meer informatie op: thescte.eu.

SmartLabsStand #14.C19SmartLabs is een vooraanstaande ontwikkelaar van platforms voor het leveren van omroepdiensten voor interactieve televisie (OTT, IPTV, Hybrid TV) en STB's.

Onze oplossingen ondersteunen de nieuwste technologieën voor broadcast, on-demand en multiscreen-toepassingen. Dit stelt operators in staat om met oplossingen van SmartLabs diensten aan te bieden die de verwachtingen van hun abonnees overtreffen en nieuwe maatstaven in hun markten te zetten.

Vooraanstaande digitale TV-operatoren, zoals Rostelecom, Baze, PrimeTel en anderen hebben hun eigen interactieve tv-diensten ontwikkeld met behulp van de oplossingen van SmartLabs.

Naast het ontwikkelen van software-oplossingen, ontwerpen en produceren we geavanceerde set-topboxes.

SmartLabs is een onderdeel van de ITG Group, één van Ruslands top-10 IT-bedrijven met vestigingen in Moskou, Berlijn, Londen en Brazilië.

SMPTEStand #8.F51SMPTE®, winnaar van Oscar® en Emmy® Awards en een professionele ledenorganisatie, is wereldwijd leider in de normering van motion-imaging (bewegende beelden) en het verzorgen van opleidingen voor media en de entertainmentsector. Als een internationaal erkende en geaccrediteerde organisatie bevordert SMPTE onderwijs en onderzoek in moving-imagery. De organisatie bestaat uit 6.000 leden, die in Sections rond de hele wereld bijeenkomen. Kijk voor meer informatie op: smpte.org

Teleste CorporationStand #5.C72Teleste is een internationaal opererend technologiebedrijf dat technologieën ontwikkelt ten behoeve van het leveren van video-, breedband- en aanverwante diensten. De focus van de onderneming ligt op het verwerken, overdragen en beheren van videobeelden en gegevens. Ons klantenbestand bestaat o.a. uit tal van kabel- en telecomexploitanten. Tijdens de IBC2016, zullen we onze head-end video-oplossingen tonen, evenals Teleste Luminato, het betrouwbaarste digitale head-endplatform voor kabeltelevisie (CATV), interactieve tv (OTT) en internetprotocol televisie (IPTV). Luminato is uitstekend geschikt voor het verwerken van live content en ondersteunt een scala aan gebruikstoepassingen, waaronder statische multiplexing. Om de veelzijdigheid van het platform te highlighten, zullen we tijdens de beurs praktijkreferenties van toepassingen in uiteenlopende situaties laten zien. Daarnaast zullen we de recente uitbreidingen tonen, inclusief de applicatiemodule die een open-sourceplatform voor gratis head-end applicatieontwikkeling biedt. Kijk voor uitgebreide informatie over wat u van ons kunt verwachten op: teleste.com/ibc. U bent van harte welkom op onze stand 5.C72.

Vimmi Communications Ltd.Stand #3.B56Kijk voor meer informatie op: vimmi.net.

Deze persmappen zullen gedurende de beurs voortdurend worden geactualiseerd. Kijk voor het laatste nieuws over de beurs op IBC2016.

Virtual Press Office (http://www.vporoom.com/ [http://www.vporoom.com/]) is een bedrijf van PR Newswire. Volg ons op Twitter @VPOEventZone [http://twitter.com/VPOEventZone] of meld u aan voor onze RSS feed [http://www.vporoom.com/news_releases?pagetemplate=rss] voor meer nieuws over de beurs. Indien u vragen over de diensten van Virtual Press Office hebt, of opmerkingen/feedback betreffende de vermelde profielen, stuur dan ons een e-mail. E-mailadres: sales@vpoinc.com [mailto:sales@vpoinc.com].


Virtual Press Office


Web site: http://ibc.vporoom.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234