Teun Levering benoemd tot Sales Director NetDialog

Utrecht, 5 september 2016 - Teun Levering is per 1 september gestart in zijn nieuwe functie bij NetDialog International. Met meer dan 10 jaar ervaring geeft Teun leiding aan de afdeling Sales, die verantwoordelijk is voor alle commercie binnen NetDialog, waar hij tevens toetreedt tot het management team.

Teun komt over van Samsung Electronics, waar hij Head of Channel Sales IT Division was. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende sales- en managementrollen vervuld, o.a. bij BT en HP Inc.

"Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij dit prachtige bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat wij met onze unieke propositie in combinatie met de beste mensen het verschil kunnen maken", aldus Levering.

Naast een nieuwe sales director heeft NetDialog ook een nieuwe Partner Manager aangesteld: Niels Kemper, voorheen werkzaam bij Cisco. Bij NetDialog is Niels verantwoordelijk voor de commerciële relatie met de go-to-market partners.

"Ik ben zeer verheugd met de komst van Teun en Niels. Met hun kennis, ervaring en 'can do' mentaliteit zullen zij een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen en onderhouden van succesvolle relaties met onze klanten en partners", zegt Olaf Hasker, CEO van NetDialog.


Meer informatie:

NetDialog heeft alle kennis en producten in huis om bedrijfskritische applicaties zo efficiënt mogelijk te laten draaien in IT-infrastructuren. Met NetX, de software van NetDialog, kunnen klanten hun netwerk- en applicatieperformance managen en optimaliseren, en eindgebruikerservaringen verbeteren.

Geplaatst in:

Contact:

Olaf Hasker, CEO NetDialog
T: 088 0181100
E: olaf.hasker@netdialog-int.com

NetDialog International
Orteliuslaan 1
3528 BA Utrecht
www.netdialog-int.com

NetDialog B.V.

plaats:
Utrecht
website:
http://netdialog-int.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234