Grootste uitgevers doen mee aan Bliyoo

Bliyoo heeft overeenstemming bereikt met uitgeversconcerns VBK, Overamstel en WPG. Hun boeken zijn per direct beschikbaar binnen het onbeperkt lezen abonnement van Bruna. Daarmee laat Bliyoo de directe concurrentie achter zich, met een aanbod van 12.000 Nederlandstalige boeken en tijdschriften.

Bliyoo trekt een sprint, signaleert Algemeen Directeur van Bruna Fred Zeegers: "Dit is echt een enorme stap voor Bliyoo en Bruna. En de ontwikkeling van ons digitaal lezen abonnement is nog lang niet klaar. We introduceren binnenkort een familie-abonnement, het project is genomineerd voor een prijs en we zijn bezig luisterboeken in ons assortiment op te nemen. We zijn hard op weg de grootste aanbieder op het gebied van digitaal lezen te worden."

Grote uitgevers
- Veen Bosch en Keuning (VBK) brengt onder meer de merken Atlas Contact, Ambo | Anthos, Luitingh-Sijthoff en De Fontein mee. "We proberen op allerlei manieren onze auteurs een platform te bieden en lezers te bereiken," zegt Commercieel Directeur Caroline Mouwens. "Bliyoo is een nieuwe manier om hiermee te experimenteren."
- Overamstel Uitgevers levert boeken aan Bliyoo van onder andere Niccolò Ammaniti, Hugo Borst, Claudia de Breij, Clive Cussler, Dave Eggers, Chantal van Gastel, Tess Gerritsen, Sophie Kinsella, Kim van Kooten, Myrthe van der Meer, Heleen van Royen, Carry Slee en Susan Smit.
- Weekbladpers Groep (WPG) is in Bliyoo te vinden met de uitgeverijen A.W. Bruna, De Bezige Bij, Querido Kinderboeken, Leopold, Zwijssen en Ploegsma.

De grote drie voegen zich bij de boekenuitgevers die al langere tijd bij Bliyoo betrokken zijn. Daaronder Karakter Uitgevers, Xander Uitgevers, Nieuw Amsterdam, Kluitman, Gottmer, UAP, Podium, Aerial Publishers, De Kring, De Vrije Uitgevers, Uitgeverij Vrijdag, Crime Compagnie, Just Publishers en Marmer Uitgevers.

Bliyoo
Bliyoo is het enige Nederlandse abonnement op het onbeperkt lezen van boeken en tijdschriften en een product van winkelketen Bruna. Sinds de lancering eind mei 2015 heeft het aantal titels zich enorm uitgebreid, is Bliyoo beschikbaar gekomen op een aantal eReaders en is de PC Reader gelanceerd. Daarnaast werkt technisch partner Push2Tablet continu aan verbeteringen van de Bliyoo-app, waar net weer een update van is verschenen.

Geplaatst in:

Voor informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Linda Eradus, op 06 53 173 083 of via leradus@bruna.nl.

Bruna BV is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven die zich onderscheidt door beleving en assortiment. De winkelformule bestaat sinds 1868 en is sindsdien uitgegroeid tot landelijke retail organisatie met ruim 300 winkels. Naast het assortiment in de winkels biedt Bruna meer dan 250.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl. Ook kunnen klanten met de Bliyoo-app een abonnement nemen op onbeperkt lezen.

Bruna BV

plaats:
Houten
website:
http://www.bruna.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234