Justen Beer lanceert eerste internationale breakdance tutorial app

Befaamd Nederlands danstalent lanceert lessen in dertien talen

Amsterdam, 1 september 2016
Justen Beer kondigde vorige week donderdag de lancering van zijn eigen breakdance tutorial app 'Justen Beer Worldwide' aan. De app die vanaf vandaag, donderdag 1 september, beschikbaar is voor zowel iPhone als Android-gebruikers bevat lessen waarin Justen Beer de gebruikers in elke tutorial persoonlijk een nieuwe move leert door hen hier stap voor stap in mee te nemen, elke beweging te deconstrueren en toegankelijk te maken voor dansers voor alle niveaus. Elke tutorial speelt zich af in een andere setting waarbij het decor gevormd wordt door herkenbare, iconische plekken in metropolen als Beijing (Chinese Muur), San Francisco (Golden Gate Bridge) en Amsterdam (Rijksmuseum) waar Justen naartoe reisde voor nieuwe inspiratie en het produceren van de content. Een unieke propositie die nog niet eerder bestond in de (digitale) breakdance scene. Via deze app hoopt hij zowel bestaande als nieuwe dansers te inspireren om er niet alleen een actieve levensstijl op na te houden maar ook om zich op een relatief gemakkelijke manier op verschillende niveaus te blijven ontwikkelen op het gebied van dans. Zijn primaire missie? Jongeren te inspireren om van de bank te komen en hun dromen na te jagen door zelf te illustreren dat als je bereid bent om voor je doelen te werken, de kans dat ze werkelijkheid worden heel reëel is.

Details app
Justen Beer Worldwide dat tijdens de lancering een eerste serie van 11 tutorials bevat is een letterlijke reis rond de wereld. Voor de aankomende reeks tutorials reist Justen af naar wereldwonderen en plekken als de Taj Mahal, Burj Khalifa en The Opera House. Alle tutorials zijn in de volgende talen ondertiteld en beschikbaar via de app: Arabisch, Chinees, Engels, Spaans, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees en Russisch. Deze diversiteit aan talen is een bewuste keuze in een poging om zoveel mogelijk mensen tegelijkertijd via breakdance te activeren. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om live mee te kijken in het leven van Justen als professioneel danser en is er een sectie met alle willekeurige content die hij graag met de gebruikers wilt delen. Op een zo toegankelijk mogelijke manier zijn kennis en skills delen met een internationaal publiek is altijd al een droom van Justen geweest en met Justen Worldwide heeft hij deze weten te belichamen.

Over Justen Beer
Justen, die al sinds zijn 7e levensjaar een grote voorliefde voor dans heeft ontwikkeld bewees de afgelopen vijf jaar dat zijn onderscheidend vermogen groot genoeg is om een structurele plaats op het internationale dans-toneel in te nemen. De danser en B-Boy is onderdeel van de internationaal befaamde crew 'Hustlekidz' en won zowel individueel als met zijn crew meerdere malen lokale en internationale kampioenschappen. In 2013 won hij het tv-programma 'Everybody Dance Now' en kort erna volgen optredens voor het Nederlandse Koningshuis en het Koninklijk Theater Carré. Justen staat bekend om zijn eigenzinnige stijl, elegantie, originaliteit en energie en stelt deze regelmatig tentoon via deelnames aan internationale en lokale commercials, shows en music video's. Zijn meest distinctieve handelsmerk is dansen op klassieke muziek en zijn wereldwijde doorbraak heeft hij te danken aan 'With a Piece of Chalk'. Een online video die over pesten op school gaat en dankzij de aandacht van blogger Perez Hilton viraal ging.

De applicatie is vanaf 1 september beschikbaar voor iPhone en Android-gebruikers via: http://www.justen.beer/ en bevat bij lancering de eerste 11 tutorials.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Neem voor meer info of persaanvragen m.b.t. Justen Worldwide of Justen Beer contact op met Momento Management; Daniel L. Istatia via info@momentomanagement.com of 06-21 916 416

Momento Management

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.momentomanagement.com/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234