Fotofabriek en de ANWB lanceren de ANWB Fotoservice

Sinds deze week kunnen ANWB-leden (en niet-leden) fotoalbums, kaarten, kalenders en wanddecoratie bestellen via anwbfotoservice.nl.

Zo zorgen Fotofabriek en de ANWB er samen voor dat mensen langer kunnen nagenieten van hun uitstapjes, weekendjes weg en vakanties. ANWB-leden krijgen bovendien exclusief voordeel, zoals extra pagina's of een waardebon.

Alle fotoproducten worden geproduceerd bij Fotofabriek in Groningen, waar de winnaar van de AVROTROS Radar Fotoboekentest 2015 gevestigd is. Fotofabriek is in 2008 opgericht en heeft zijn plek in de drukwerkmarkt inmiddels veroverd. Zij staan garant voor de kwaliteit van de fotoproducten, snelle levering en persoonlijke service.

Fotofabriek en de ANWB tekenen een meerjarig contract. ANWB-leden gaan er graag op uit. Het is dan ook voor de ANWB een logische stap om hierbij een fotoservice aan te bieden.

Fotofabriek heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. De uitbreiding van het machinepark en de productieruimte zijn hiervan een zichtbaar resultaat. De samenwerking zorgt er tevens voor dat Noord-Nederland een nieuwe impuls in de werkgelegenheid krijgt. De afdrukcentrale verwacht binnen een jaar twintig tot dertig extra banen te creëren. Niet alleen productietechnisch groeit Fotofabriek, de groei bevindt zich grotendeels ook in innovatie in IT en online marketing.

https://www.anwbfotoservice.nl/
http://www.anwb.nl/
https://www.fotofabriek.nl/

Geplaatst in:

Fotofabriek B.V.

plaats:
Groningen
website:
https://www.fotofabriek.nl/

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234