HEMA opent nieuwe winkel in Lyon

HEMA opent nieuwe winkel in Lyon
Nieuwe winkel opent in twee na grootste winkelcentrum van Europa

Amsterdam, donderdag 25 augustus 2016 - HEMA opent vandaag een nieuwe winkel in Lyon. De winkel is gelegen in winkelcentrum La Part-Dieu en beslaat 162 m2. HEMA richt zich de komende jaren op onder andere een versnelling van haar internationale expansie waarbij de focus ligt op verdere uitbreiding in Frankrijk, Het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

La Part-Dieu
La Part-Dieu ligt in het centrum van Lyon, in de nabijheid van het belangrijkste station van de stad, station Lyon-Part-Dieu. Het is het grootste winkelcentrum van de stad, en de grootste van Frankrijk. Naar bezoekersaantallen is La Part-Dieu het op twee na grootste winkelcentrum van Europa. In het winkelcentrum zijn veel internationale winkelketens gevestigd.

#HEMAlyon
Saskia Touw, Formulemanager HEMA Internationaal: "We zijn als merk razend populair in Frankrijk en we zijn hier dan ook continu op zoek naar plaatsen waar we van meerwaarde kunnen zijn voor de consument. We willen het dagelijkse leven van onze Franse klanten graag leuker en makkelijker maken. Deze winkel sluit perfect aan bij deze filosofie. We hopen ook in onze tweede winkel in Lyon veel HEMA fans te verwelkomen!''

HEMA's internationale formule
De internationale HEMA formule is gebaseerd op de verschillende leefruimtes in een huis waar bijvoorbeeld studeren, wonen, koken, baby & kind, beauty en verzorging centraal staan. Op deze manier vindt iedereen makkelijk zijn weg in de winkel, ook als men er voor het eerst in een HEMA is.

EINDE

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.

http://www.hema.nl

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

HEMA BV
Afdeling Corporate communicatie / Arnold Drijver
NDSM-straat 10
1033 SB Amsterdam
T: 020-3114245
M: 06-46741652
@: arnold.drijver@hema.nl

HEMA

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.hema.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234