Effektief Groep breidt dienstverlening uit met catering

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep neemt per 1 oktober aanstaande het Twentse cateringbedrijf Tweetal over. Hiermee geeft Effektief Groep verdere inhoud aan de expansiestrategie en positioneert het bedrijf zich als serieuze speler binnen de bedrijfstak van facilitaire dienstverlening.

Tweetal catering is een gerenommeerd cateringbedrijf met meer dan 40 jaar historie. Het bedrijf is gespecialiseerd in events en belevingsconcepten en onderscheidt zich door 100% gezonde voeding aan te bieden. "Wij zien een toenemende behoefte aan gezonde voedingsconcepten voor bedrijven, scholen en events. Door de expertise van Tweetal te combineren met de slagvaardigheid en het netwerk van Effektief Groep, zien we meer dan voldoende mogelijkheden om Tweetal de komende vijf jaar in omzet te laten verdubbelen." Aldus Eric Minkhorst, de kersverse Algemeen Directeur van het cateringbedrijf. Minkhorst is al enige tijd aan Effektief Groep verbonden om inhoud te geven aan business development binnen het facilitaire segment.

Effektief Groep is al jaren een snel groeiend bedrijf. Met deze overname gaat het bedrijf door de omzetgrens van Euro 30 miljoen heen. Dankzij de overname kan Effektief Groep relevant en innovatief blijven voor huidige en nieuwe klantgroepen en voorop lopen in facilitaire conceptontwikkeling.

"Na de succesvolle start-up van het label 365werk.nl, het online uitzendbureau waarmee Effektief Groep actief is binnen de schoonmaak-, horeca-, en cateringbranche, waren wij al geruime tijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat om onze positie binnen de horeca en catering te verstevigen. Deze bedrijfstak ligt dichtbij de segmenten waar wij traditioneel groot in zijn en waar hospitality en beleving zeer relevant zijn. Effektief Groep is een gevestigde naam in eventschoonmaak en bedient klanten als Ziggo Dome en koninklijk theater Carré. Wij zijn zeer content dat we een partij hebben gevonden met kennis, ervaring en een uitgesproken visie op voeding en beleving. Tweetal sluit qua volume en werkgebied uitstekend aan bij Effektief Groep." Vertelt Erwin de Jong, algemeen directeur van Effektief Groep.

Tweetal catering blijft als zelfstandig label actief onder de paraplu van Effektief Groep. De kantoor- en productielocatie in Almelo blijft in tact. Deze locatie gaat in de toekomst ook dienen als regio vestiging voor de totale dienstverlening van Effektief Groep. De werkgelegenheid voor de circa 300 medewerkers blijft gewaarborgd.

Meer informatie over Effektief Groep vindt u op www.effektiefgroep.nl en www.tweetal.nl

Geplaatst in:

Effektief Groep

plaats:
Groningen
website:
http://www.effektiefgroep.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234