Fajah Lourens treedt op bij KamaSutrA in Utrecht

Fajah Lourens, Phalerieau (beter bekend als presentator Valerio) en Sofia Valentine treden op als DJ tijdens KamaSutrA Erotic Festival. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. KamaSutrA is het grootste erotische lifestyle festival in Nederland en vindt van 30 september t/m 2 oktober plaats in de Jaarbeurs. ,,Muziek speelt een grote rol en we hebben een mooie line up", zegt festival manager Mariska van den Hout. ,,Naast bekende erotische attracties als het Swingers Café, de Peepshow en het Erotische doolhof."

KamaSutrA vindt twee keer per jaar plaats in de Jaarbeurs en is vooral bekend geworden als beurs. Voor de komende editie transformeert het evenement naar een festival en daar horen DJ's bij, zegt Mariska van den Hout. ,,We willen een gevarieerd aanbod aan muziek presenteren. Naast Fajah, Valerio en Sofia Valentine, is ook een topless DJ te zien. Alles draait om beleving." Duizenden mensen komen jaarlijks naar de Jaarbeurs voor KamaSutrA. ,,Met de transformatie van een beurs naar een festival, hopen we een nieuwe doelgroep te bereiken. Daar horen bekende namen bij. Fajah Lourens is daar een goed voorbeeld van. Het grote publiek kent haar vooral als actrice, maar ze is ook als DJ actief en past bij ons concept." Valerio is één van de meest spraakmakende gezichten van de Nederlandse televisie. Hij draait op KamaSutrA samen met de Rotterdamse MC Alainde Lon. De twee omschrijven zichzelf als 'onbetwiste podiumkillers'. Eerder bewezen ze dat onder meer tijdens Mysteryland. ,,We zijn er trots op om deze bekende gezichten aan KamaSutrA te kunnen verbinden." Sofia Valentine is een voormalig porno actrice die de camera's verruild heeft voor een draaitafel. ,,Ze draait op de grootste feesten, en altijd in een extravagante outfit." Het laatste is tevens van toepassing op DJ Priscilla, een drag queen die bekend is van onder meer Wasteland. ,,Zij draait op zondag en is een meer dan opvallende verschijning", verzekert Van den Hout. ,,Met de line-up die nu we nu presenteren, is het publiek verzekerd van spektakel en veel variatie."

Vernieuwing

De organisatie van KamaSutrA Erotic Festival is blij met de belangstelling voor het evenement. ,,Er zijn al duizenden tickets via een Early Bird actie verkocht. Deze loopt nog steeds via de site. Het nieuwe concept spreekt duidelijk aan. Zowel bij onze bestaande doelgroep als bij nieuwe mensen." Alles rond KamaSutrA is vernieuwd. ,,Er zijn geen traditionele optredens meer. Overal op de festival vloer komen bezoekers opvallende artiesten tegen die voor spraakmakend entertainment zorgen. Bij de dansvloer zorgen sexy Gogo danseressen voor spektakel." Speciaal voor vrouwen is 'The Boys Next Door' in het leven geroepen. ,,Dit is een nieuwe live show waarin mannelijke strippers uit de kleren gaan. De setting is een intieme spiegeltent uit de jaren dertig." Het volledige entertainment aanbod is gepubliceerd op de website.

Geplaatst in:

KamaSutrA BV

plaats:
UTRECHT

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234