Bluefin Solutions biedt klanten toegang tot de SAP S/4HANA®-cloud

LONDON en CHICAGO, August 23, 2016 /PRNewswire/ --

Bluefin Solutions heeft vandaag aangekondigd dat klanten als onderdeel van het lighthouse-referentieprogramma met SAP toegang wordt geboden tot SAP S/4HANA(R) in de cloud. Hierdoor hebben klanten die overstappen op SAP S/4HANA volledig toegang tot een groot aantal SAP(R)-producten, van de uiterst flexibele en beheerde lokale versie van SAP S/4HANA tot een SAP S/4HANA cloudabonnement, dat een snelle implementatie biedt en de totale kosten reduceert.

Bluefin is een van de weinige partners in het VK, Duitsland en de VS die door SAP zijn geselecteerd voor deelname aan het lighthouse-referentieprogramma en bevindt zich als zodanig in een positie om een bijdrage te leveren aan de toekomstige richting van SAP S/4HANA Cloud en het SAP-productteam.

Hoewel er diverse ERP-oplossingen beschikbaar zijn op de markt, kunnen de SAP-oplossingen, zowel lokaal als in de cloud, gebruikmaken van het SAP HANA(R)-platform. SAP HANA vormt het fundament voor innovatieve toepassingen die gebruikmaken van een in-memory database en calculatie-engine, zodat bedrijven complexe planningen, prognoses en simulaties kunnen uitvoeren op basis van realtime gegevens.

Bluefin heeft onlangs zelf de overstap naar SAP S/4HANA in de cloud in gang gezet. James Appleby, de CEO van Bluefin, zei: "Naarmate ons bedrijfsmodel wordt aangepast om de toenemende behoefte van onze klanten aan digitaal georiënteerde services te reflecteren, hebben we een digitale kern nodig die ons in staat stelt om ons bedrijf in realtime te besturen. Bluefin heeft de afgelopen 14 jaar een geavanceerde set systemen gebouwd, maar erkent ook dat het tijd is om te vernieuwen en onze toekomstplannen te herzien. SAP S/4 HANA is van cruciaal belang voor de realtime business en stelt ons in staat om ons bedrijf effectiever te leiden, te beheren en te runnen."  

"Bluefin is al negen jaar een toonaangevende SAP-partner, en deze nieuwe focus op SAP S/4HANA Cloud is een logische uitbreiding van het aanbod", aldus Ross Wainwright die bij SAP aan het hoofd van SAP S/4HANA Cloud staat. We zien steeds meer middelgrote en grote organisaties die hun ERP-platforms in hoog tempo naar de cloud verplaatsen om hun digitale transformatiestrategieën te versnellen. Partners als Bluefin spelen hierbij een essentiële rol door klanten te voorzien van analyses van de bedrijfsprocessen, projectplanningen en ondersteuning bij de implementatie." 

SAP, SAP S/4HANA, SAP HANA en andere SAP-producten en services die in dit document worden vermeld, plus de bijbehorende logo's, zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE (of een dochteronderneming van SAP) in Duitsland en andere landen. Zie http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx voor aanvullende informatie en mededelingen over handelsmerken. Alle andere product- en servicenamen die in dit document worden vermeld, zijn handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Toekomstgerichte mededelingen van SAP  

Alle beweringen in dit document die geen historische feiten zijn, zijn op de toekomst gerichte mededelingen, zoals gedefinieerd in de U.S. Private Securities Litigation Reform Act uit 1995. Woorden zoals 'anticiperen', 'denken', 'inschatten', 'verwachten', 'prognose', 'proberen', 'kunnen', 'plannen', 'prognotiseren', 'voorspellen', 'zou' en 'zal' en soortgelijke uitdrukkingen in relatie tot SAP, zijn bedoeld voor het identificeren van dergelijke op de toekomst gerichte mededelingen. SAP verplicht zich niet om op de toekomst gerichte mededelingen publiekelijk bij te werken of te herzien. Alle op de toekomst gerichte mededelingen zijn onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk van de verwachtingen verschillen. De factoren die van invloed op de toekomstige financiële resultaten van SAP zouden kunnen zijn, worden gedetailleerd beschreven in de registratie van SAP bij de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), inclusief het meest recente jaarverslag van SAP dat via formulier 20-F bij de SEC is ingediend. Lezers worden gewaarschuwd niet overmatig op deze op de toekomst gerichte mededelingen te vertrouwen, welke uitsluitend vanuit het perspectief van de datum waarop ze zijn uitgebracht zijn gedaan. 

Over Bluefin:  

Bluefin Solutions is het bekroonde adviesbureau van Mindtree dat gespecialiseerd is in SAP. Als een van de eerste bedrijven die in 2011 met SAP HANA op de markt kwamen, beschikt Bluefin in 33 landen over SAP-specialisten die samenwerken om het toepassingenportfolio van een onderneming digitaal te transformeren. Dankzij onze diepgaande en brede kennis en begrip van SAP-producten, gecombineerd met onze flexibele benadering, zien onze klanten sneller resultaten, zijn ze in staat de risico's te beperken en kunnen ze de totale kosten reduceren. Ga naar http://www.bluefinsolutions.com voor meer informatie.

Over Mindtree:  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en IT-diensten, van ideevorming tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten hun concurrenten kunnen overtreffen. MindTree, dat van meet af aan een digitaal bedrijf is, hanteert een flexibele en coöperatieve benadering met betrekking tot het maken van aangepaste oplossingen voor de digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch middel. Of u uw bedrijf nu moet differentiëren, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of de omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen. Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.


 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Sarah Wagstaff 
Bluefin Solutions 
+447970020033 
Sarah.wagstaff@bluefinsolutions.com 

Debi Senapati                         
Mindtree                             
+91-9980556784              


Mindtree

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234