Briefplaat Postin brengt een smile in elke straat

22 augustus 2016 - Als het aan Ton de Hoop en Rolf Mul van het Haarlemse bedrijf Postin ligt krijgt het Nederlandse straatbeeld een vrolijker aanzien. Zij bedachten een briefplaat in de vorm van een mond die ter vervanging van gangbare brievenbussen dient. De twee Haarlemmers verbazen zich er al jaren over dat bij het tot in de kleinste details stylen van woningen doorgaans geen aandacht wordt geschonken aan de brievenbus. De Hoop en Mul willen 'een smile in elke straat' brengen en mikken bij de lancering van hun product mede op de trendgevoelige woonwereld, de architectuur en de bouw- en vastgoedsector.

De in Nederland ontworpen en geproduceerde briefplaat van Postin wordt in polycarbonaat uitgevoerd en is licht- en weerbestendig. Ton de Hoop gelooft dat de rode mond van Postin het straatbeeld behoorlijk op zal fleuren: "De markt voor brievenbussen is statisch. Dat komt vooral omdat het een 'need to have product' is. De meeste mensen weten nog niet dat het nu ook op een léuke manier kan. Onze briefplaat biedt consumenten met gevoel voor smaak, plezier en stijl de kans hun voordeur een vrolijker aanzien te geven."

Postin heeft volgens Rolf Mul veel aandacht besteed aan de technische aspecten van de productie: "We hebben in de voorbereidende fase een technische ontwerpstudio ons idee laten doorrekenen. Op basis van die berekening is een 3D-model vervaardigd. Vervolgens hebben we samen met de ontwerpstudio een hightech spuitgieterij gezocht die het kwalitatief beste product maakt."

De beide ondernemers hebben al veel enthousiaste reacties op hun briefplaat ontvangen. Ton de Hoop: "De eerste monden zijn inmiddels gemonteerd en in gebruik. We barsten van de ideeën om de komende tijd met méér varianten te komen. Want wat ons betreft zijn er veel manieren om de sleur in een straat vrolijk te doorbreken."

Geplaatst in:

Voor aanvullende informatie over onder meer prijzen en verkrijgbaarheid kan contact worden opgenomen met Ton de Hoop (06-53442737) of Rolf Mul (06-12509058) van Postin. Mail: info@postin.nl.
De meegezonden foto is vrij van rechten. Op www.postin.nl is ook ander fotomateriaal te vinden.

Postin

plaats:
Haarlem

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234