350 brommers van start vanuit Venray voor 5-daagse Road Trip

Maandag 22 augustus om 9.00 uur gaan er 350 oude brommers van start vanuit Venray. Hier begint bij de Evenementenhal een 5-daagse tocht van bijna 1.000 kilometer door België, Luxemburg en Frankrijk. De brommer mag niet meer waard zijn dan 500 Euro en het doel is om Lyon te halen na 5 dagen.

The Carbage Run
The Carbage Run is een 5-daagse rally door Europa in een auto of brommer die niet meer mag kosten dan 500 Euro. Alle deelnemers worden uitgedaagd met een zo origineel mogelijk voertuig aan de start te verschijnen. Bij deze rally gaat het niet om snelheid maar juist om gekkigheid en creativiteit. The Carbage run is begonnen in 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste straatrally met 4 verschillende edities per jaar. Alle edities zijn binnen no-time uitverkocht en er zijn zelfs wachtlijsten.

4e Brommer Editie
De Brommer Editie 2016 van the Carbage run is de vierde Brommer Editie en maar liefst de 19e editie van the Carbage run. De route is elk jaar anders. Dit jaar gaan de brommerhelden van Venray via België, Luxemburg, de Vogezen en het Juragebergte naar Lyon. Onderweg krijgen de deelnemers leuke opdrachten mee die ze in de meest bizarre situaties terecht laten komen.

De start in Venray
Op maandag 22 augustus verzamelen alle deelnemers zich tussen 7.00 en 8.00 uur bij de Evenementenhal aan De Voorde 30 te Venray. Om 9.00 uur klinkt het startschot en gaat de eerste etappe van start. Iedereen is welkom om deze bijzondere collectie gepimpte oude brommers te bezichtigen.

Geplaatst in:

The Carbage Run

plaats:
Venray

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234