Cryptovaluta DASH, verhandelbaar op Huobi.Pro vanaf 9 november, breidt marktaandeel uit in China

SINGAPORE, 10 november 2017 /PRNewswire/ -- Huobi.Pro, een van de grootste cryptovalutabeurzen, heeft op 9 november 2017 (GMT+8) de DASH token gelanceerd. Stortingen en opnames zijn beschikbaar vanaf 10:00 uur op 9 november 2017 (GMT+8). Verhandeling van DASH/BTC en DASH/USDT zal mogelijk zijn vanaf 10:00 uur op 10 november 2017 (GMT+8). Als gevolg van dit nieuws is de koers van DASH binnen 7 uur tijd gestegen met 13,8%.

De huidige marktwaarde van DASH ligt rond de $2,4 miljard US dollar en staat zesde op de ranglijst van alle digitale valuta.

DASH is een gedecentraliseerde cryptovaluta. Vergeleken met Bitcoin heeft DASH nieuw ontworpen consensus mechanismen, transactiebevestiging en anonieme transacties, waardoor DASH een unieke digitale activa is. Door zijn InstantSend technologie is DASH beter geschikt voor betalingsscenario's, aldus Huobi Blockchain Application Research Institution.

www.huobi.pro [http://www.huobi.pro/], met het hoofdkantoor in Singapore, is een wereldwijd toonaangevende digitale valutabeurs die diensten levert aan internationale professionele investeerders.

In een persbericht van 31 oktober jl. maakte Huobi bekend dat het kantoren heeft gevestigd in Singapore, Zuid-Korea, Hong Kong en op het vasteland van China. Onder de dochterondernemingen bevinden zich Huobi.Pro, een innovatieve digitale valutabeurs voor internationale professionele investeerders; Huobi Korea, een digitale valutabeurs die de Koreaanse won verhandelt; Huobi China, een professioneel geïntegreerde dienstverlener op het gebied van informatie en onderzoek; en Huobi Wallet, dat zich richt op het leveren van valuta management diensten aan gebruikers over de hele wereld.

CONTACT: Dong Tingyu, +86-182-7145-6216, dongtingyu@huobi.com

Web site: http://www.huobi.pro/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234