Innovatie met online goedgekeurde contracten voor zzp’ers

Utrecht, 18 augustus 2016 - Demodelovereenkomst.nl heeft met de belastingadviseurs van Mazars een volledig geautomatiseerd systeem ontwikkeld, waarmee online een door de Belastingdienst goedgekeurd contract kan worden gemaakt.

Opdrachtgevers van zzp'ers hebben toegang tot een groot aantal modelovereenkomsten, per beroep. Deze overeenkomsten zijn al beoordeeld en voldoen aan de criteria van de Belastingdienst. Demodelovereenkomst.nl werkt alleen met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten die aansluiten bij de opdrachtsituatie. Zit het specifieke beroep van een zzp'er (nog) niet in het systeem, dan stuurt Demodelovereenkomst.nl de overeenkomst direct ter beoordeling naar de Belastingdienst. Deze aanpak zorgt voor een snelle afhandeling.

De belangrijkste punten op een rij:

- Binnen 10 minuten hebben opdrachtgevers een op maat gemaakte modelovereenkomst.
- Koppeling met de KvK zorgt voor het automatisch invoeren van de bedrijfsgegevens van de opdrachtgever en de zzp'er.
- Na akkoord over de beantwoording van een aantal vragen over de opdracht, wordt de modelovereenkomst naar de zzp'er gemaild.
- Demodelovereenkomst.nl wijst de zzp'er nadrukkelijk op voor hem belangrijke aandachtspunten en risico's.
- Alle informatie en ingevulde overeenkomsten worden automatisch voor een periode van 10 jaar veilig opgeslagen. Zo zijn opdrachtgevers goed gedocumenteerd bij controle door de Belastingdienst.
- Ook de 'eigen', goedgekeurde modelovereenkomst past in het systeem.
- Demodelovereenkomst.nl voorkomt dat opdrachtgevers onnodige risico's lopen bij het verstrekken van opdrachten aan zzp'ers.

Albert Einstein zei het al: 'Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.' En die is er nu met de zekerheid en het gemak van Demodelovereenkomst.nl.

Geplaatst in:

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie over Demodelovereenkomst.nl kunt u contact opnemen met:
Jacob Verschuur, 06 11 786 782 of per e-mail jverschuur@demodelovereenkomst.nl

Demodelovereenkomst.nl B.V.
www.demodelovereenkomst.nl

Demodelovereenkomst.nl B.V.

plaats:
Utrecht

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234