cieTrade lanceert betaalbare Cloud Software voor papier- en schroothandelaren

Gespecialiseerde software waarmee ondernemingen tijd besparen en efficiënter kunnen werkenSTAMFORD, Connecticut, 17 augustus 2016 /PRNewswire/ -- cieTrade Systems, een internationale leverancier van bedrijfssoftware voor schroot- en papierhandelaren en recyclers, heeft een nieuwe B2B cloud software-oplossing uitgebracht voor kleine tot middelgrote ondernemingen. cieTrade.net biedt een alternatief voor dure desktop hardware door de gebruikers een grotere flexibiliteit te bieden om van overal te werken en hun productiviteit te verhogen door onhandige spreadsheets en vervelende oplossingen te vermijden.

Video - http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/cieTrade-Systems-vid.mp4 [http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/cieTrade-Systems-vid.mp4]

"Verschillende studies hebben aangetoond dat de totale kost van cloud software 55% lager [http://www.netsuite.com/portal/pdf/wp-hurwitztco-study-dynamics.pdf] ligt dan vergelijkbare toepassingen op locatie. cieTrade.net werd ontwikkeld als een kostenefficiënte manier om handelaren in basisproducten te helpen met een gespecialiseerde oplossing die aan de dynamische eisen van hun sector voldoet," zegt David Haber, CEO van cieTrade Systems Inc. "cieTrade.net is ontworpen rond het concept van "koop/verkoop" tickets waarbij de verkoop- en kostencomponenten van elke zending op één enkel formulier staan, samen met de verwachte marges. Het is dan ook bijzonder intuïtief."

Hun nieuwe platform heeft een aantal centrale functies voor schroot- en papierhandelaren, zoals een reeks ingebouwde tools voor logistieke tracking, automatisch gegenereerde zendings- en factureringsdocumenten, e-mail integratie met berichtstructuren die de klant aan zijn noden kan aanpassen en ondersteuning om aan elke zending documenten en foto's van derden te hechten. Haber beweert dat de belangrijkste eigenschap de rapporten over de brutowinst zijn, een kritische input voor een goede besluitvorming en om de commissies van de verkopers te beheren. Tegelijkertijd biedt de software een real-time boekhouding om de dubbele invoer van gegevens te vermijden.

iSustain, een recycler van plastics en papier, zegt, "cieTrade.net en haar support team hebben ons geholpen om onze activiteiten beter te beheren en om te groeien. De verbetering van onze precisie, efficiëntie, klantenservice en professioneel imago waarmee ze ons hebben geholpen zijn veel verder gegaan dan onze verwachtingen. De dashboard-functie heeft ons echt geholpen om meer winstgevend te zijn in real time."

Als een integrale oplossing voor bedrijfsbeheer biedt cieTrade.net een betaalbare manier aan ondernemers om efficiënter te worden en om hun winst te maximaliseren en om tegelijkertijd de beperkingen en overbodigheden van spreadsheets of boekhoudkundige oplossingen te omzeilen.

De prijzen beginnen bij $375/maand voor een licentie voor drie gebruikers. Wilt u meer informatie of wilt u graag de applicatie uitproberen? Bezoek cieTrade.net [http://info.cietrade.net/SignUp.aspx].

Over cieTrade Systems [http://cietrade.com/]

cieTrade is gelanceerd in 2000 en is op dit moment een toonaangevende leverancier van software voor bedrijfs- en voorraadbeheer met klanten over de hele wereld, van kleine recyclagebedrijfjes en schroothandelaren tot grote multinationale handelshuizen. De oplossingen die het bedrijf biedt maximaliseren de productiviteit en vergroten de controle door de organisatie te verbeteren en door gespecialiseerde ervaring te verstrekken.

Mediacontacten: Emily Ott, 1-203-3230074, emily@cietrade.com [mailto:emily@cietrade.com]Video: http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/cieTrade-Systems-vid.mp4


cieTrade Systems Inc.


Web site: http://cietrade.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234